Mama Luizei Melencu va pleca în Italia să își caute fiica!

10.11.2019, 17:11
Mama Luizei Melencu va pleca în Italia să își caute fiica!
Mama Luizei Melencu va pleca în Italia să își caute fiica

Mama Luzei Melencu va pleca în Italia să își caute fiica. Femeia a făcut această dezvăluire astăzi și a mărturisit că în continuare nu crede că Dincă i-ar fi ucis fata. 

La șapte luni după dispariția adolescentei de 19 ani, mama fetei încă speră că fața e în viață și a decis să plece să o caute.

Mama Luizei Melencu va pleca în Italia să își caute fiica

Monica Melencu va merge în Italia, după ce în spațiul public au circulat mai multe zvonuri potrivit cărora fata a fost traficată acolo. 

„Să sperăm că cineva ne ajută. Dar speranţe mari nu am. Am speranţă că Luiza trăieşte. O să merg şi în Italia. Traficată, da, dar omorâtă este exclus. Asta a fost de la început. Eu refuz să cred acea variantă cu butoiul, refuz să cred că i-a dat o palmă sau un pumn şi a fost doborâtă. Nu. Poimâine se fac şapte luni de când a dispărut. De când am vorbit ultima dată”, a mărturisit femeia. 

Mama Luizei este deranjată de ipoteza conform căreia anchetatorii merg pe o singură pistă, cea a crimei: „Sunt date pe care nu le cunosc din dosar, dar dacă dânşii ei merg pe o singură pistă este greşit. Pentru mine nu există. Eu merg pe pista că fetele sunt traficate. Eu cred că ar avea mai multe beneficii de pe urma fetelor dacă era vii decât dacă le-ar fi omorât. Eu nu îl văd pe Dincă un criminal”.

 

citește și...