Mama Luizei Melencu, noi declaraţii despre dispariţia fiicei sale: ‘Vreau adevărul. Chiar dacă e o cenuşă, chiar dacă e un os’

07.08.2019, 09:25

Rudele Luizei Melencu, tânără din Caracal dispărută în luna aprilie, sunt disperate şi încearcă să afle ce s-a întâmplat cu fata.

Mama Luizei Melencu, noi declaraţii despre dispariţia fiicei sale: ‘Vreau adevărul. Chiar dacă e o cenuşă, chiar dacă e un os’

Acestea au fost audiate marţi, după ce anchetatorii au găsit rămăşite umane într-o pădure de lângă Caracal, la indicațiile lui Gheorghe Dincă.

Georgeta Melencu, mama Luizei, nu-şi doreşte decât să afle adevărul, ţinând cont că autoritățile au refuzat să se ocupe de cazul ei, sub pretextul că fata e minoră și ”sigur a fugit cu vreun Făt-Frumos”.

Luiza Melencu și-a sunat bunicul înainte de dispariție

Luiza Melencu a dispărut într-o duminică, în 14 aprilie, din Caracal. Fata mergea să retragă bani de la un bancomat. Şi-a sunat bunicul în timp ce se afla încă în Caracal, i-a spus că nu a reuşit să retragă banii şi că se întoarce.

N-a ajuns în timpul estimat de bunicul său, aşa că bărbatul s-a îngrijorat. A sunat-o, dar n-a putut să o contacteze. Deşi era o zi de duminică, a anunţat Poliţia despre dispariţia nepoatei sale. A revenit şi a doua zi şi multe alte zile după, mai întâi la Dioşti, ulterior la Secţia de poliţie Coşoveni.

citește și...