Mama Luizei Melencu îl cunoaște pe complicele lui Gheorghe Dincă

27.11.2019, 18:16
Mama Luizei Melencu îl cunoaște pe complicele lui Gheorghe Dincă
Mama Luizei Melencu îl cunoaște pe complicele lui Gheorghe Dincă

Mama Luizei Melencu îl cunoaște pe complicele lui Gheorghe Dincă. Femeia nu crede, totuși, că acesta i-ar fi abuzat fiica, ci e convinsă că a fost obligat să își asume acele fapte. 

Monica Melencu a povestit, pentru Mediafax, că a studiat o parte din dosarul Caracal, iar acolo a găsit declarația bărbatului reținut azi, însă nu i-a dat importanță.

Mama Luizei Melencu îl cunoaște pe complicele lui Gheorghe Dincă

Femeia a confirmat că individul e cunoscut în zonă drept consumator de alcool, însă nu crede că i-a violat fiica. 

„Nu știu cât este de adevărat. Persoana asta de 46 de ani are declarația la dosar. Noi ieri (marți – n.r.) am văzut dosarul, dar nu știu cât poate fi de adevărat. Omul acesta, până acum de ce n-a declarat? Într-adevăr, scrie omul ars, cum îl cheamă… Nici nu mai știu cum îl cheamă. Sunt bulversată. E vecin cu Dincă, da. L-am mai văzut. Nici nu știu cum să spun… Acesta e un om care bea, nu știu cât poate fi de adevărat. Probabil cineva l-a forțat, nu știu. Fane, Fane îl cheamă . Pentru noi, orice pistă e importantă, dar nu știu cât poate fi de adevărat. De ce n-a declarat până acum? Nu m-am întâlnit cu el, dar noi am stat în Caracal 20 de ani. Eu știu că omul acesta era un om care bea. El e ars pe mâini. Eu nu mai știu ce a declarat că a făcut, nu mai țin minte. El mergea prin curtea lui Dincă. Asta îmi amintesc că a declarat, dar când s-a ars la mâini nu-mi aduc aminte, în declarație, ce a scris. Trebuie să citesc iar să văd despre ce e vorba. Noi am studiat abia 19 dosare. Toate sunt 30. Am citit declarația din dosar. Că îl cheamă Fane, dar nu că a violat-o pe Luiza . Asta nu pot confirma că ar fi scris așa ceva. Declarația lui este la dosar. Am dat peste o declarație de-a acestui Fane cu mâinile arse”, a declarat Monica Melencu.

citește și...