Mama Luizei Melencu, dezvăluiri uluitoare! Ce i-au zis polițiștii când a anunțat dispariția fiicei sale

28.07.2019, 12:07
Mama Luizei Melencu, dezvăluiri uluitoare! Ce i-au zis polițiștii când a anunțat dispariția fiicei sale
Mama Luizei a venit vineri la casa suspectului

Mama Luizei, adolescenta de 19 ani dispărută în aprilie în Caracal, a vorbit public despre atitudinea polițiștilor care s-au ocupat inițial de caz. 

Potrivit Antena 3, bunicii fetei dispărute s-au îngrijorat încă din prima zi, deoarece adolescenta nu întârzia în general acasă și tot timpul răspundea la telefon, dacă era sunată de familie. 

Atunci când mama Luizei a venit de urgență în țară, după ce a aflat despre dispariția fiicei sale, polițiștii din comuna Coșoveni i-ar spus că fiica ei este majoră și poate a plecat „cu un Făt-Frumos”. 

Mătușa Luizei a dezvăluit că, a doua zi de la dispariția fetei, bunicul ei a primit un telefon de la un bărbat, care i-a spus că fata este bine și l-a îndemnat să nu își facă griji. 

Mama adolescentei a mai declarat și că polițiștii nu i-au comunicat „nimic concret” despre cercetări, spunându-i că „nu au nicio pistă”. 

„Întâi am mers la Coşoveni. După două luni ne-am dus la DIICOT Craiova, eu am contactat o avocată şi m-am dus personal la Craiova şi apoi DIICOT-ul a preluat cazul. Dânşii au spus că m-am dus cam târziu, în iunie, deja trecuseră două luni şi jumătate de când dispăruse Luiza, de pe 14 aprilie. M-am dus cam târziu, nu ştiam despre ce e vorba, nu cunoşteam procedurile. Este majoră, are 18 ani, putea să fi plecat cu vreun iubit, asta au zis cei de la Coşoveni. Repetau într-una, până când am dus cazul la DIICOT, că a plecat cu un Făt-Frumos. Nu numai o dată au spus că are are 18 ani, e majoră. Acum au tratat (cu seriozitate n.r.), de când s-a întâmplat cu Alexandra”, a mai declarat presei mama Luizei Melencu. 

 

citește și...