Mama Luizei Melencu, declarații despre soția lui Dincă: „Probabil ascunde ceva”

23.08.2019, 10:38
Mama Luizei Melencu, declarații despre soția lui Dincă: „Probabil ascunde ceva”
Mama Luizei crede că soția lui Dincă ascunde ceva

După ce ieri soția și copiii lui Gheorghe Dincă au petrecut nouă ore la audieri, mama Luizei Melencu, una dintre cele două adolescente dispărute la Caracal, a făcut declarații uimitoare. 

„Sper să spună adevărul”

Femeia crede că nevasta lui Gheorghe Dincă ascunde anumite informații relevante în anchetă: „Atâta timp cât ea a venit la două săptămâni după dispariția fiicei mele, probabil că ascunde ceva. Să își ascundă familia. Sper să se spună adevarul. Se fac cinci luni iar noi nu avem un răspuns concret. Autoritățile nu ne informează, probele au fost distruse. Ce așteptăm? S-a mușamalizat cazul fetei mele. Să facem ceva. Eu una nu mai pot”.

„Mi-a spus că mă iubește”

Mama Luizei a dezvăluit și ce a vorbit cu fiica la telefon în aprilie, cu doar o seară înainte ca adolescenta să se urce în mașina lui Gheorghe Dincă. 

„Penultima convorbire a avut-o cu mine. Mi-a spus că mă iubește și i-am spus: Ai grijă la cine te urci în mașină. Asta i-am spus ultima dată. Dimineața a fost pusă la ocazie de mama mea și apoi nu s-a mai întors.”, a mai spus femeia la un post TV.

 

citește și...