Mama Luizei Melencu, de urgență la spital! Ce a pățit femeia!

29.12.2019, 10:13
Mama Luizei Melencu, de urgență la spital! Ce a pățit femeia!
Mama Luizei Melencu, de urgență la spital

Mama Luizei Melencu, fata despre care se presupune că a fost răpită și ucisă de Gheorghe Dincă, a ajuns, aseară, de urgență la spital. Femeii i s-a făcut rău, iar rudele au cerut ajutorul medicilor.

Mama Luizei Melencu, de urgență la spital

Monica Melencu a ajuns, sâmbătă seara, la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Craiova, după ce i-a curs abundent sânge din nas. Ea a fost consultată de medici și a primit tratament.

„S-a prezentat în Unitatea de Primiri Urgenţe la ora 19.46. La prima evaluare, pacienta conştientă, stabilă hemodinamic şi respirator, cu valori normale ale tensiunii arteriale, însă prezentând un epistaxis anterior, adică o sângerare nazală. A fost evaluată de medicul urgentist, apoi de către medicul ORL-ist. S-a diagnosticat un epistaxis anterior pentru care a primit o reţetă şi sfaturi de urmat la domiciliu. Pacienta a fost eliberată din UPU, în urmă cu câteva minute. (…) Este o fragilitate vasculară ce poate fi considerată ca fiind o manifestare, în contextul în care dumneaei se află: a plâns foarte mult în ultima perioadă, perioadă de stres…”, a declarat, pentru Mediafax, purtătorul de cuvânt al Spitalului de Urgenţă Craiova.

Monica Melencu încearcă de mai bine de 8 luni să afle ce s-a întâmplat cu fiica ei, Luiza. Adolescenta a dispărut fără urmă de pe o stradă din Caracal, după ce s-a urcat într-o maşină de ocazie.

citește și...