Mama Luizei Melencu a fost umilită la secţia de votare! Ce i-au făcut oamenii legii: ‘Am o ură pentru acești oameni’

11.11.2019, 14:16
Mama Luizei Melencu a fost umilită la secţia de votare! Ce i-au făcut oamenii legii: 'Am o ură pentru acești oameni'
Mama Luizei Melencu a fost umilită la secţia de votare!

Familia Luizei Melencu, una dintre tinerele răpite de Gheorghe Dincă, nu-şi găseşte liniştea. Mama şi bunicul tinerei de 18 ani au mers duminică, 10 noiembrie, la o secţie de votare, însă acolo au avut parte de un incident.

Mama Luizei Melencu a fost umilită la secţia de votare!

Mama Luizei, Monica, a povestit că a ieşit să voteze la o secţie din satul Radomir, județul Dolj, dar a ieşit plângând din clădire.

Monica Melencu i-a luat la întrebări pe poliţiştii care se aflau la secţia de votare, însă reacţia lor a fost una şocantă. Femeia îndurerată le-a cerut explicaţii despre fiica ei dispărută din luna aprilie a acestui an.

Oamenii legii au preferat să nu răspundă la întrebările femeii, ba mai mult de atât, i-au trântit uşa în nas.

„Am o ură pentru acești oameni. Un polițist mi-a zis că Luiza e măritată”, a declarat Monica Melencu, care a adăugat că le va face polițiștilor plângere.

„Am vrut să îl întrebăm și noi, să ne dea și nouă niște detalii. Ați văzut c atitudine sfidătoare a avut față de noi. Așa și pe data de 14, când s-a prezentat prima oară și am dat aceste declarații, dumnealui a spus că: Lasă, domnule, că fata e tânără, frumoasă, a plecat cu cineva de acasă, în loc să își facă datoria. Deci din prima zi am simțit că suntem mințiți”, a spus şi bunicul Luizei Melencu.

citește și...