Mama Luizei Melencu a aruncat bomba în cazul Caracal! Cine era cu Dincă în mașină când fata a fost răpită

18.12.2019, 10:53
Mama Luizei Melencu a aruncat bomba în cazul Caracal! Cine era cu Dincă în mașină când fata a fost răpită
Mama Luizei Melencu a aruncat bomba în cazul Caracal! 

Cazul Caracal se complică pe zi ce trece! Mama Luizei Melencu a aruncat bomba. Femeia susține că Gheorghe Dincă era cu o persoană cunoscută fetei în mașină când aceasta a fost răpită.

Mama Luizei Melencu a aruncat bomba în cazul Caracal!

Au trecut 8 luni de când Luiza Melencu a fost dată dispărută și nici până în acest moment nu se știu cauzele exacte în care adolescenta de 18 ani a fost răpită de Gheorghe Dincă.

Mama fetei, Monica Melencu, a mărturisit că are informații conform cărora bărbatul nu era singur în mașina în care s-a urcat fiica ei.

În momentul în care Dincă a oprit mașina, fata vorbea la telefon cu tatăl său.

‘La ora 11.25 m-a sunat pe mine. La 11:30 ar fi vorbit taică-său cu ea, fostul meu soț. Zice că ar fi oprit o mașină lângă ea, fata s-ar fi urcat. I-a zis: ”tati, tati, hai că a oprit cineva o mașină și mă urc”.

Fata nu închisese telefonul. Și zice că la un moment dat mai era o persoană cunoscută. Luiza nu se urca la cineva pe care nu-l cunoștea, mai ales dacă era bărbat singur. La care ea zice: ”a, tu ești?” Au fost ultimele cuvinte ale Luizei, taică-său nu închisese telefonul”, a declarat mama Luizei pentru TVR.

După ce a închis telefonul cu tatăl ei, Luiza Melencu parcă a intrat în pământ. Familia a încercat timp de 5 ore s-o contacteze telefonic, însă fără succes, după care telefonul a fost închis.

 

citește și...