Mama lui Răzvan Fodor, operată. ”Patru șuruburi și o plăcuță de titan”

18.03.2021, 13:20
Mama lui Răzvan Fodor, operată. ”Patru șuruburi și o plăcuță de titan”
Mama lui Răzvan Fodor, operată. ”Patru șuruburi și o plăcuță de titan”

Mama lui Răzvan Fodor a fost operată după ce a suferit un accident la un picior.

Pe contul său de socializare, Răzvan Fodor a dat publicității o fotografie cu mama sa, care apare cu piciorul în ghips. Prezentatorul TV a explicat ce s-a întâmplat cu cea care i-a dat viață.

”Ăsta e motivul pentru care sunt, de o săptămână, negru de supărare. Aș da vina pe ultima zăpadă din martie și pe luna femeii, unde totul este despre voi, dar cred că, mai degrabă, e din cauza faptul că maică-mea, la 70 de ani, încă nu s-a lăsat de parkour. ??‍♂️? Una peste alta, patru șuruburi și o plăcuță de titan, sunt întotdeauna bune la casa omului. PS: Aveți grijă pe unde vă calcă părinții!”, a explicat Răzvan Fodor.

Răzvan Fodor este căsătorit și are o fetiță

Răzvan Fodor este căsătorit de ani de zile cu Irina. Cei doi au împreună o fetiță care se numește Diana. Răzvan Fodor și Irina au o relație de 14 ani, iar de 11 ani sunt căsătoriți.

Prezentatorul show-ului ”Burlacul” a dat detalii din mariajul său. Răzvan Fodor a dezvăluit, pentru revista Viva, de la ce pornesc discuțiile dintre el și partenera sa de viață.

 

”Îmi pare rău să îți răspund și, probabil, o să îmi iau mult hate, dar certurile la noi în casă după 11 ani de căsnicie și 14 de relație sunt atunci când eu dau televizorul mult prea tare sau când eu mă supăr pe ea că nu îmi găsesc tricoul, șlapii sau adidașii roșii. Îți dai seama că de la astea, care durează cinci-zece minute, nu e cazul ca cineva să cedeze primul. Noi ducem o viață domestică, doar noi cu noi, cu ai noștri, câțiva prieteni din copilărie de-ai mei și câteva cupluri din showbiz care sunt la fel de cuminți, decenți și domestici ca noi. Prin urmare, totul se întâmplă la noi acasă sau prin casele lor, noi nu ieșim în cluburi, în restaurante, eu gătesc și mă mândresc chiar că o fac mai bine decât aș putea să mănânc în multe restaurante din București”, a spus acesta.

citește și...