Mama fetiței ucise la Gura Șuții, declarații sfâșietoare: „Mi-a desfigurat copilașul de-l înmormântez și nu pot să-l văd la față!”

26.09.2019, 12:19
Mama fetiței ucise la Gura Șuții, declarații sfâșietoare: „Mi-a desfigurat copilașul de-l înmormântez și nu pot să-l văd la față!”
Mama fetiței ucise e devastată de durere

Mama Adrianei Mihaela Feraru, fata de 11 ani ucisă de un olandez pe 19 septembrie, este devastată de durere. Femeia a găsit puterea să vorbească public despre momentele groaznice prin care trece și le-a adresat un mesaj și autorităților care cercetează cazul. 

Adriana Mihaela Feraru, fetița din Gura Șuții, Dâmbovița, omorâtă de un cetățean olandez care apoi s-a sinucis, va fi condusă astăzi pe ultimul drum. Slujba va fi oficiată de șapte preoți, iar cortegiul funerar va trece și pe la școala unde învăța fetița. 

Mama fetiței ucise: „Are pe ea numai tăieturi”

Mama micuței nu poate să își revină după tot ce s-a întâmplat cu copilul său, însă a spus câteva cuvinte despre starea sa și a avut o rugăminte față de oamenii legii. „E ceva strigător la cer! Mi-a omorât copilașul… Să nu-i văd nici fața! Cred că n-are nici ochi, nici obraji… N-avem putere! Și fraţii, și noi, ca părinți…”, a spus mama Adrianei, la RTV.

Femeia a dezvăluit și că fratele mai mic al Adrianei crede că aceasta doar doame în sicriu și că mâine se va trezi: „El zice că ea doarme, că mâine se scoală și se joacă cu ea. Ne-a nenorocit copilașul meu… Mi-a desfigurat copilașul de-l înmormântez și nu pot să-l văd la față! Ce-a făcut copilașul meu? Era un copil nevinovat, venea de la școală! Ne-a nenorocit pe toată viața! Am stat numai prin spitale, trăiesc prin perfuzii și mi-au zis doctorii că la cum arăt, o să mă trimită la nebuni. O să înnebunesc după înmormântarea fiicei mele. Nu știu ce se va întâmpla! Rog toată poliția, toată România să facă dreptate! Să nu se mușamalizeze că el s-a omorât… Nu e adevărat nimic. Rog pe toată lumea să se facă dreptate și pentru copilașul meu că e un copil nevinovat. O fetiță căreia i-a luat zilele. Are pe ea numai tăieturi… I-a nenorocit frații şi pe noi. După moartea ei, cred că nu mai apuc șase săptămâni”.

citește și...