Mama fetiței ucise la Arad nu a anunțat decesul la Poliție. Femeia știa de moartea copilei

03.11.2021, 16:15
Mama fetiței ucise la Arad nu a anunțat decesul la Poliție. Femeia știa de moartea copilei
Criminalul din Arad, Foto Poliția Română/ Facebook

Uciderea fetiței de patru ani, la Arad, a îngrozit o țară întreagă. Apar noi detalii în cazul copilei în vârstă de patru ani, ucisă de concubinul mamei. Femeia ar fi știut de moartea micuței, însă nu a raportat la poliție, dând crezare variantei spusă de concubin.

Bărbatul i-ar fi spus mamei că cea mică a căzut în baie și s-a lovit la cap. Ucigașul i-a mai  spus că s-a speriat și de aceea a vrut să scape de cadavru.

Totul a început când mama copiilor era  internată în spital, unde tocmai născuse pentru a treia oară. Inițial, bărbatul i-a spus femeii că fetița e la bunici, potrivit ziarului local AradOn.

Mama fetiței ucise din Arad nu a anunțat decesul

Pe drumul spre casă, acesta i-a mărturisit că fetița a murit după ce a căzut în baie, versiune spusă inițial și anchetatorilor.

Chiar dacă știa de moartea copilei, mama nu a anunțat la poliție decesul fiicei ei, în vârstă de patru ani.

„Nu a anunțat dispariția și a crezut varianta care i s-a spus de către concubin. El chiar preciza, citez: «Soția m-a înțeles», i s-a spus că fetița s-a lovit cu capul de gresia din baie și el fiind foarte speriat și agitat a considerat necesar să scape de cadavru. Avea el un plan în sensul de a reclama la un moment dat dispariția fetei, mizând că nimeni nu va descoperi cadavrul”, a declarat Ruxandra Tarcea, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad, pentru ziarul Libertatea.

Mama fetiței va fi audiată din nou

Mama fetiței era în casă când mascații au descins în locuință. Femeia a fost luată de cei de la Protecția Copilului împreună cu băiețelul de 3 ani și fetița pe care abia o născuse. Femeia va fi audiată din nou, în cursul acestei săptămâni, a mai transmis Ruxandra Tarcea.

Criminalul a recunoscut că a bătut-o pe copilă și a lovit-o cu capul de perete. Motivul care l-a determinat să recurgă la acest gest este unul de-a dreptul șocant.

„S-a enervat, a fost deranjat de fetița concubinei sale care îl gâdila și a vrut să se joace cu el. A dat-o cu capul de perete”, a declarat Ruxandra Tarcea, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad, potrivit Libertatea.

Tatăl vitreg în vârstă de 23 de ani al Antoniei, copila găsită moartă sâmbătă seara, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

citește și...