Mama Deliei a fost infectată cu COVID-19. ”Am crezut că este o simplă răceală”

10.11.2021, 15:03
Mama Deliei a fost infectată cu COVID-19. ”Am crezut că este o simplă răceală”
Mama Deliei a fost infectată u COVID-19. ”Am crezut că este o simplă răceală”

Interpreta de muzică de petrecere Gina Matache, mama Deliei, a fost infectată cu COVID-19.  ”Am crezut că este o simplă răceală”, a declarat Gina Matache la un post de televiziune. Aceasta a explicat că a fost internată la spital. De asemenea, mama Deliei Matache a dat detalii despre starea sa de sănătate din prezent.

Gina Matache, mama Deliei, a fost infectată cu coronavirus. Artista a dat detalii despre starea sa de sănătate la postul de televiziune Antena Stars.

Interpreta de muzică de petrecere a afirmat că nu a avut simptome severe, însă a a fost nevoită să se interneze în spital.

Mama Deliei a fost infectată cu COVID-19. ”Nu pot să spun că sunt refăcută sută la sută”

”Am avut ghinionul să mă infectez cu COVID-19. Acum sunt pe drumuri pentru analize și aștept să treacă câteva luni ca să pot vaccina. Nu am avut simptome severe, m-am internet câteva zile pentru că îmi era frică. Îmi scăzuse saturația puțin, dar nu alarmant. Nu pot să spun că am fost foarte rău, nu am stat la pat. Pentru mine primele simptome au fost ușoare, nu le-am luat în seamă, am crezut că este o simplă răceală. Am făcut un test rapid înainte și a ieșit negativ. Când am văzut ca simptomele sunt mai severe, am făcut un PCR si a doua zi a ieșit pozitiv. Am luat pastilele necesare și cam asta a fost”, a declarat Gina Matache, potrivit spynews.ro.

Mama Deliei a mărturisit că nu este total refăcută după infectarea cu coronavirus: ”Nu pot să spun că sunt refăcută sută la sută. Am simptome de oboseală și durere în spate. Aștept sa treacă doua juni și sa fac o noua evaluare. Nu pot să spun că a fost foarte grav, dacă nu știam de virus as fi spus că este o simpla răceală. Nu am fost doborâtă psihic, știam ca există tratament. Îmi era frică doar să nu ajung la ATI”.

”Fetele au fost lângă mine, mi-au cumpărat un concentrator. Tot ce aveam nevoie le scriam și îmi trimiteau. Sunt mai fricoasă acum, sunt mult mai precaută”, a mai spus artista.

citește și...