Mama Alexandrei Măceșanu, primele declarații despre dispariția fiicei sale

27.07.2019, 15:21
Mama Alexandrei Măceșanu, primele declarații despre dispariția fiicei sale
Mama Alexandrei încă speră că fata ei trăiește

Mama adolescentei de 15 ani dispărute miercuri dimineață a vorbit pentru prima oară public despre tragedia îngrozitoare din Caracal.

Potrivit Antena 3, femeia încă speră că fiica ei este în viață și că va fi găsită de autorități: „Inima îmi spune că trăiește, că este în viață. Nu știu. Până nu iese testul ADN nu știu. Nu pot trece pe acolo (locuința suspectului din Caracal, Gheorghe Dincă – n.red)”.

Alexandra Măceșanu a sunat la 112 chiar din curtea suspectului și a spus că a fost sechestrată și violată de către un bărbat „cu burtă”. La aproape 24 de ore de la apelurile de urgență, polițiștii au obținut mandat de percheziție și au descins în locuința mecanicului de 65 de ani. Acolo s-au găsit o mulțime de bucăți de oase, cinci pungi cu carne și bijuterii care au aparținut Alexandrei. 

DIICOT Craiova a dispus în această dimineață reţinerea pentru 24 de ore a inculpatului și acesta urmând a fi prezentat Tribunalului Dolj cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile. Până la această oră, suspectul nu a recunoscut nimic din presupusele fapte oribile. 

 

citește și...