Mama Alexandrei Măceșanu, noi dezvăluiri cutremurătoare despre fiica ei! ‘Susțin cu tărie că fata este dusă peste hotare’

25.01.2020, 15:04
Mama Alexandrei Măceșanu, noi dezvăluiri cutremurătoare despre fiica ei! 'Susțin cu tărie că fata este dusă peste hotare'
Mama Alexandrei Măceșanu, noi dezvăluiri cutremurătoare despre fiica ei!

Mama Alexandrei Măceșanu a ajuns la capătul puterii! Femeia așteaptă de luni bune ca fiica ei, dispărută în luna iulie 2019, să revină acasă.

Mama Alexandrei Măceșanu, noi dezvăluiri cutremurătoare despre fiica ei!

Teodora Măceșanu, mama fetei de 15 ani din Caracal, a făcut noi declarații șocante despre oamenii legii. Gheorghe Dincă, bărbatul de 66 de ani din Caracal, a recunoscut că i-a răpit și ucis copila.

Femeia susține că autoritățile nu își fac treaba ca la carte și că dorește ca dosarul să fie mutat de la Tribunalul Olt. În plus, ea și soțul său cred cu tărie că fiica lor minoră se află în afara României.

‘Noi ne aşteptăm să se facă dreptate, să se afle adevărul. Ne dorim să fie mutat dosarul. Nu mai avem încredere în nimeni, având în vedere prin câte a trecut copilul nostru şi de câte ori putea fi salvat.

Cum să mai ai încredere în poliţiştii care sunt puşi să ne salveze, care de-asta sunt plătiţi, să ne salveze?! Am spus dintotdeaua şi susţin cu tărie că Alexandra este dusă peste hotare, este traficată. Alexandra nicidecum nu este moartă’, a declarat Teodora Măceșanu, mama fetei.

Zilele trecute, Gheorghe Dincă a fost trimis în judecată pentru uciderea Luizei Melencu și a Alexandrei Măceșanu, dar și pentru alte infracțiuni, precum trafic de persoane, trafic de minori, viol – două infracţiuni, omor calificat (două infracțiuni), şi profanarea de cadavre sau morminte (două infracţiuni), arată news.ro.

citește și...