Maia Morgenstern, probleme în trafic. ”Se înțelegea, probabil, mai greu ce spuneam”

11.08.2020, 10:54
Maia Morgenstern, probleme în trafic. ”Se înțelegea, probabil, mai greu ce spuneam”
Maia Morgenstern, probleme în trafic. ”Se înțelegea, probabil, mai greu ce spuneam”

Renumita actriță Maia Morgenstern a avut probleme în trafic. Celebra artistă a explicat ce s-a întâmplat.

Maia Morgenstern a fost amendată de poliție pentru că nu avea actele în regulă. Celebra actriță a plătit amenda.

Pe contul său de socializare, Maia Morgenstern a povestit ce s-a întâmplat, dar a ținut și să explice că agentul de poliție nu purta masca de protecție, conform măsurilor în vigoare impuse de autorități.

”Eh. Sunt mânioasă.
După spectacol m-am dus acasă, cu mașina. Puțin după ora 22. Victoriei colț cu Elisabeta. Conduceam prudent, pentru că obosită, pentru că în seara caldă de vară erau mulți pietoni la plimbare.
M-a oprit o mașină de poliție. Am oprit, am pus masca de protectie, am deschis geamul. Agentul s-a apropiat. Fără mască. „Actele!” Am prezentat actele imediat și fără să întreb nimic…

Nu mă știam vinovată cu nimic. Nu aveam chef de discuții cu un necunoscut care nu poartă mască. M-a întrebat „De ce ați așteptat la semafor? Era deja verde. Ați ezitat să porniți.”
Am explicat că în drum era o femeie cu un bebeluș în brațe, cu un cărucior, cu… se codea: să treacă mai departe, să se oprească, să se întoarcă.
Subliniez, aveam mască și vorbirea îmi era îngreunată. Se înțelegea, probabil, mai greu ce spuneam”, a povestit acesta în mediul online.

 

Ce răspuns i-a dat polițistul când i-a atras atenția că nu poartă mască de protecție

Maia Morgenstern a dezvăluit și ce răspuns i-a dat agentul de poliție în momentul în care artista i-a atras atenția că nu poartă mască de protecție.

”Domnul agent, fără mască, fără să respecte niciun fel de distanțare, se apropia din ce în mai mult. A constatat că nu aveam ITP-ul făcut. Mi-a dat amendă. „Aveți ceva de adăugat la procesul verbal de constatare?”. „Da. Dumneavoastră, domnule agent, nu purtați mască…”. „Nu sunt obligat. Sunt în aer liber. Am vrut să vă pun etilotestul… Puteți plăti amenda…” Foarte bine. Voi plăti amenda. Dacă greșești, plătești. Fără ironie.

În rest… prevenție, prudență, omenie… hai!Stăm cu mască.
P.S. Later edit sau cum se cheamă:
Evident că s-a aplicat întocmai legea și nu am beneficiat de niciun fel de” înțelegere “: mi-a fost ridicat și talonul. Nu am niciun comentariu, nicio contestație de făcut. Așa spune legea.Și chiar sunt bucuroasă pentru asta: pot spune exact cum s-a petrecut.
P1.S1. Am plătit ameda”, a mai spus celebra actriță.

citește și...