Mai mulți preoți ruși au aruncat apă sfințită din avion pentru a scăpa un oraș de alcoolism

14.09.2019, 15:06
Mai mulți preoți ruși au aruncat apă sfințită din avion pentru a scăpa un oraș de alcoolism
Preoții au aruncat apă sfințită din avion

Mai mulți preoți din Rusia au aruncat apă sfințită dintr-un avion deasupra unui oraș, pentru a scăpa locuitorii de problemele cu alcoolul. 

Câțiva preoți din apropiere de Moscova au avut o idee uluitoare. Aceștia au „îmbinat” religia cu tehnologia și au urcat într-un avion, de unde au aruncat apă sfințită deasupra orașului Tver. Decizia a venit pentru a-i ajuta pe localnici să scape de problemele de dependență de alcool, pe care le au în număr mare. 

Preoții sunt convinși că metoda va funcționa

„Îmi doresc să văd orașul Tver de la înălțime. Putem combina acest lucru cu o faptă bună: luăm apa sfințită, zburăm și binecuvântăm pământul nostru sacru. În timpul zborului spun și rugăciuni, astfel încât acestea să protejeze de necazuri orașul nostru”, a spus unul dintre preoți, potrivit Digi 24. 

Un localnic a declarat că metoda folosită a avut efect, pentru că el nu a mai băut deloc de când s-a stropit cu apă sfințită din avion deasupra locuinței sale. 

Un raport al unei asociații din Rusia prezintă zona din jurul orașului Tver drept una unde se înregistrează printre cei mai mulți consumatori de alcool din întreaga țară. 

 

citește și...