“Mai bine mor decât să trăiesc urâtă”. O tânără a fost suspectă de cancer, după nenumărate vizite la solar

04.04.2022, 23:34
Mai bine mor decât să trăiesc urâtă. O tânără a fost suspectă de cancer, după nenumărate vizite la solar

O femeie a susținut că preferă să moară decât să trăiască urâtă. O tânără din Statele Unite a stârnit controverse pe reţelele de socializare cu declarația ei. “Mai bine mor frumoasă decât să trăiesc urâtă. Nu îmi pasă dacă asta îmi va răpi 10 ani din viaţă.”

Stella, care poartă numele de utilizator @thisisntstellah, a devenit mai întâi virală pe TikTok după ce a declarat că nu ar deranja-o să moară decât să trăiască urâtă.

Stella, o tânără din SUA, a mers la solar în mod regulat, după cum a arătat inclusiv pe contul său de Tik Tok. Internauții au început să o critice și să o avertizeze că ședințele i-ar putea dăuna sănătății.

“Mai bine mor decât să trăiesc urâtă”

Femeia le-a răspuns fără ezitare: “Mai bine mor frumoasă decât să trăiesc urâtă. Nu îmi pasă dacă asta îmi va răpi 10 ani din viaţă.”

Acum, Stella a recunoscut că  spaima pe care a trăit-o doar câteva zile mai târziu a făcut-o să-şi schimbe punctul de vedere. Femeia a descoperit o aluniţă suspectă pe braţul drept, iar cancerul a devenit o realitate posibilă. Femeia a îndepărtat chirurgical aluniţa care nu era canceroasă.

Femeia obişnuia să meargă la solar şi de trei ori pe săptămână

“Am primit veşti bune, dermatologul m-a anunţat că celulele prelevate sunt normale”.

Tânăra din Statele Unite obişnuia să meargă la solar şi de trei ori pe săptămână.

Femeia a mărturisit că nu o interesau măsurile de precauţie. “Voi merge regulat la consultaţii, că să verific dacă totul e în regulă”, mai spune Stella.

Mamă diagnosticată cu cancer după ce a mers la solar timp de trei luni

O mamă care a aflat că are cancer de piele după doar trei luni de utilizare a solarului.

Lucy Hartland, în vârstă de 29 de ani, încercase tot felul de produse pentru a-și bronza pielea, dar niciuna nu-i dăduse efectul dorit, așa că a trecut la solar.

Lucy, a suferit o intervenție chirurgicală, unde i s-a făcut o grefă de piele pentru a acoperi “craterul” rămas în picior.

În ciuda faptului că operația a mers bine, Lucy a rămas cu cicatrici atât pe tibie, cât și pe coapsă.

Acum, în curs de recuperare, Lucy poartă întotdeauna protecție solară și îi îndeamnă pe alți bronzatori să evite folosirea solarului.

citește și...