Magda Vasiliu, replici acide la adresa soților Pastramă: „Un cuplu mai stupid, mai ireal…”

27.06.2019, 20:00

Fosta prezentatoare TV, Magda Vasiliu, a avut o reacție extrem de dură cu privire la relația lui Florin Pastramă cu actuala soție Brigitte, după ce a văzut cum se comportă cei doi soți.

Imaginile cu cei doi de la mare i-au lăsat un gust amar Magdei Vasiliu care nu a ezitat să își spună părerea despre cele văzute chiar în mediul online.

„Hai, fă! Hai, hai în apă, fă!” Asta l-am auzit azi pe un individ, Pastramă, chemând-o în apa Mării Negre pe Brigitte Sfăt, care chicotea flatată cumva de atenția iubitului/soțului( n-am înțeles exact). Era în emisiunea lui Măruță…

Am ajuns să văd imaginile astea, care vă spun sincer că m-au marcat iremediabil și profund, doar pentru că nu m-am putut dezlipi de tv. Știu, e greșit, e nasol, dar, așa a fost… Un cuplu mai stupid, mai ireal, mai penibil, rar mi-a fost dat să văd….

Povesteau cum draperiile au costat 200 de milioane, cum ceștile de cafea vreo 4.000 de euro….Eu urmăream în stare de șoc. Și am văzut multe de a lungul timpului… Continuăm să repet, cu riscul de a-l plictisi/enerva pe Cosmin Stoian, că „oamenii ăștia chiar există”… cred că încercam să mă conving pe mine însămi că-s reali…” a spus fosta prezentatoare TV.

Brigitte și Pastramă nu au fost singurii pe care Magda Vasiliu i-a luat “în vizor”.

“Când, ușor-ușor, mi-am revenit din șoc, am schimbat canalul și am dat de avocata lui Mazăre. Alt șoc! Și am început iar să mi spun”oamenii ăștia chiar există”… Acum sunt bine. Am depășit șocul. Am depășit lehamitea și stupoarea… sunt ok.

Până la meciul de mâine nu mă mai uit la tv . Asta că să fiu sigură că nu pățesc nimic și pot vedea liniștită România-Germania….Dar, oamenii chiar există…” a scris acesta pe social media.

citește și...