Magda Vasiliu, după ce Irina Rimes a fost aleasă ambasador onorific al Zilei Constantin Brâncuși. ”Inițial mi s-a părut cea mai stupidă desemnare posibilă”

15.02.2020, 12:42
Magda Vasiliu, după ce Irina Rimes a fost aleasă ambasador onorific al Zilei Constantin Brâncuși. ”Inițial mi s-a părut cea mai stupidă desemnare posibilă”
Magda Vasiliu, enervată la culme. ”Eu nu pricep lentoarea și inconștiența autorităților”

Fosta prezentatoare de televiziune Magda Vasiliu a comentat după cfe cântăreața Irina Rimes a fost desemnată ambasador onorific al Zilei Naționale Constantin Brâncuși.

Magda Vasiliu a mărturisit că alegerea Irinei Rimes ca ambasador onorific al Zilei Naționale Constantin Brâncuși i s-a părut a fi cea mai stupidă demenare posibilă.

”Irina Rimes a fost desemnată ambasador onorific al Zilei Constantin Brâncuși 2020. Inițial am zis că este cea mai stupidă desemnare posibilă… Apoi am realizat că ar putea fi una foarte inteligentă. În sensul că tinerii, adolescenții români habar n-au cine a fost Brâncuși”, a notat Magda Vasiliu în mediul online.

Vedeta a afirmat însă că alegerea Irinei Rimes are beneficiile ei.

”Faptul că Irina Rimes admite la rândul ei că nu prea știe mare lucru despre Brâncuși o aduce într-o oarecare poziție de egalitate cu toți adolescenții ăștia neștiutori, care însă ascultă muzică moldovencei. În momentul asta cred că sunt mai mulți copii care au auzit măcar de Brâncuși, față de săptămâna trecută, să zicem… Și asta mi se pare o chestie ok… În fond, dacă era desemnat ambasador al zilei Brâncuși vreun om de cultură de vârstă a treia, doxă de sculptură, francofilie etc. etc., nimeni din generația tânără n-ar fi vorbit zilele astea nici de Brâncuși, nici de opera lui. Deci, una peste alta, ceva s-a câștigat…”, a încheiat fosta prezentatoare de știri de la Prima TV.

citește și...