Magda Ciumac, în carantină în Italia. ”Este o situație foarte critică”

18.03.2020, 13:14
Magda Ciumac, în carantină în Italia. ”Este o situație foarte critică”
Magda Ciumac, în carantină în Italia. ”Este o situație foarte critică”

Magda Ciumac se află în carantină în Italia, cea mai afectată țară de coronavirus din România.  Ea a explicat ce se întâmplă cu familia sa.

Magda Ciumac se află în Italia, cel mai afectat stat european de pandemia de coronavirus. La emisiunea ”Agenția VIP”, de la Antna Stars, Magda Ciumac a prezentat care este situația în care se găsește.

”Este o situație foarte critică aici, ca să nu spun mai mult de atât. Eu sunt bine și Alexander, fiul meu și al lui Tolea. Am noroc că am o casă foarte mare și multe provizii, că eu de obicei sunt o fire precaută. Ideea este că astăzi, aici au fost 57 de persoane testate pozitiv, în toată regiunea. Aici, noi suntem chiar izolați. Eu ies singură din casă, o dată pe săptămână, completez un formular, pentru că are voie o singură persoană în magazin. Am fost sâmbătă și practic până sâmbăta viitoare nu mai pot să ies”, a declarat Magda Ciumac, citată de spynews.ro.

Magda Ciumac a mărtuisit că fiul ei este în casă de patru săptămâni.

”Sunt câteva zeci de mii de oameni contaminați și 2.500 de morți. Sunt foarte panicată. Este foarte foarte greu, să vezi tancuri peste tot, să vezi poliție, să vezi oameni care plâng. O vecină din blocul în care stau a început să urle de disperare. Fiul meu este în casă de patru săptămâni. Gătesc, spăl, dau cu clor prin casă. Este o prostie să meargă lumea acum să cumpere spirt și clor. Teoretic ne spălam toți pe mâini până acum, nu?”, a adăugat ea.

În România, numărul cazurilor de coronavirus a ajuns la 246. Dintre acestea, 29 au fost confimate în ultimele 24 de ore. Începând de luni, 16 martie 2020, în românia a fost decretată starea de urgență din cauza pandemiei de coronavirus.

Bilanțul pandemiei de coronavirus a ajuns la 2.503 morți în Italia. Numărul total al persoanelo infectate până acum este de 31.506, au anunțat marți autoritățile locale. Până în momentul de față s-au vindecat 2.941 de persoane, care au fost externate.

citește și...