Luiza Melencu, văzută în viață la o lună de la dispariție! Mamei sale i s-a făcut rău când a aflat

05.09.2019, 19:37
Luiza Melencu, văzută în viață la o lună de la dispariție! Mamei sale i s-a făcut rău când a aflat
Luiza a fost văzută în viață la o lună de la dispariția sa

La mai bine de o lună de la începerea cercetărilor în cazurile de la Caracal, o informație uluitoare a ajuns în spațiul public: Luiza Melencu a fost văzută la o lună de la dispariția sa, în casa unui individ controversat. 

O jurnalistă a dezvăluit, la „Acces Direct”, că a aflat de la un individ că Luiza se afla în casa lui Bebe Strungaru, la o lună de când dispăruse fără urmă. Sandu Sebastian, zis și Bebe Strungaru, a fost clientul rețelei de prostituție și trafic de persoane destructurate de autorități în 2014.

„În acea cameră era Luiza și o recunoaște sută la sută”

„Mi-a povestit că, pe la jumătatea lunii mai, Luiza dispărând în aprilie, a fost cu o afecere la acest Tomel, ca să încarce niște tuburi de oxigen. Tomel i-a spus că este cam supărat și că are niște fetițe și l-a întrebat dacă vrea să îl ducă pe la ele, acasă la Bebe Strungaru. Într-o cameră, era Luiza, iar Raj a recunoscut-o abia atunci când a izbucnit scandalul și a văzut poza Luizei la televizor. S-a speriat foarte tare. În acea cameră era Luiza și o recunoaște sută la sută”, a mărturisit jurnalista.

După ce a aflat în direct de la TV informația bombă, mama Luizei s-a simțit foarte rău și a plecat din emisiune din această cauză. Nici bunicul adolescentei nu a primit cu ușurință dezvăluirile: „Nu mai putem. Nu știu dacă mai putem să terminăm. Fetei i s-a făcut rău și cred că și eu am aceeași soartă”. Bărbatul s-a ridicat, la rândul său, și a părăsit transmisiunea directă, pentru a se calma. 

 

citește și...