Lucrurile pe care Andreea Marin nu le-a mai spus despre iubitul său, Adrian Brâncoveanu. ”Nu a fost uşor, dar a venit să clădim o viaţă împreună”

28.04.2022, 16:42
Lucrurile pe care Andreea Marin nu le-a mai spus despre iubitul său, Adrian Brâncoveanu. ”Nu a fost uşor, dar a venit să clădim o viaţă împreună”
Lucrurile pe care Andreea Marin nu le-a mai spus despre iubitul său, Adrian Brâncoveanu. ”Nu a fost uşor, dar a venit să clădim o viaţă împreună”

Vedeta de televiziune Andreea Marin, în vâstă de 47 de ani, a oferit amănunte din poveste de dragoste pe care o trăiește cu Adrian Brâncoveanu. ”Nu a fost uşor, dar a venit să clădim o viaţă împreună”, a declarat aceasta. De asemenea, Andreea marin a dat detalii și despre Violeta, fiica pe care o are din mariajul cu Ștefan Bănică Junior.

Andreea Marin este una dintre cele mai cunoscute și apreciate vedete de televiziune de la noi. În ceea ce privește viuața personală, Andreea Marin s-a căsătorit prima oară în anul 1995, la vârsta de 21 de ani, cu Cristian Gheorghiță. Cei doi au divorțat după trei ani de mariaj. În anul 2005, Andreea Marin a început povestea de dragoste cu celebrul Ștefan Bănică Junior, cu care s-a căsătorit un an mai târziu, în mare secret, în America. Cei doi au împreună o fiică, Violeta. Andreea Marin și Ștefan Bănică Junior au anunțat că divorțează în ianuarie 2013.  Ulterior, Andreea Marin s-a căsătorit cu medicul turc Tuncay Ozturk. Cei doi au divorțat după trei ani de căsnicie, în anul 2016. De câțiva ani, Andreea Marin formează un cuplu cu Adrian Brâncoveanu.

Andreea Marin a dat detalii din relația sa cu Adrian Brâncoveanu, care a decis să se mute în România, după ce a lucrat în străinătate. ”A ales să se întoarcă în ţară şi să lucreze în acelaşi mediu, în Ministerul Afacerilor Externe, după trei ani pe care i-am petrecut la distanţă – eu aici, el în Africa. Nu a fost uşor, dar a venit să clădim o viaţă împreună. Asta nu înseamnă că nu mai are plecări. Şi cu un an şi ceva în urmă, a fost însărcinat cu afaceri în Oman. Îl însoţesc fără să stau permanent, pentru că ar însemna să renunţ la tot ceea ce fac aici şi asta nu se poate. Şi, mai cu seamă, nu se poate să renunţ la grija faţă de copilul meu, al cărui drum este deocamdată aici. Însă noi am găsit calea de mijloc prin care să facem ca lucrurile să fie bune pentru toţi”, a spus Andreea Marin pentru okmagazine.ro.

Lucrurile pe care Andreea Marin nu le-a mai spus despre iubitul său, Adrian Brâncoveanu. ”Pentru mine, e ceva cu totul nou, ceva ce am aflat la 44 de ani pentru prima dată”

”A venit cu un suflu nou, cu un umor pe care nu-l cunoşteam şi cu puterea de-a mă susţine – nu sunt genul de femeie care a cunoscut susţinerea, ci mai degrabă una care îi susţinea pe ceilalţi. Acum simt şi eu ce înseamnă această frumoasă susţinere a partenerului de viaţă în toate şi contează foarte mult. Pentru mine, e ceva cu totul nou, ceva ce am aflat la 44 de ani pentru prima dată…. Nu ştiu cum va fi pe viitor, deocamdată noi suntem ca o familie, nu ne lipseşte absolut nimic. Poate că există situaţii în care oamenii îşi fac probleme atunci când nu există o legalizare. Eu, însă, sunt un om cu experienţă de viaţă mai dificilă, din acest punct de vedere, şi ştiu foarte bine că se poate să ai un act şi asta să nu lege două persoane, să nu le facă mai bune împreună, să nu însemne neapărat fericire”, a mai declarat Andreea Marin despre iubitul ei, Adrian Brâncoveanu.

De asemenea, vedeta de televiziune a oferit amănunte și despre fiica sa, Violeta, rezultată din mariajul cu Ștefan Bănică Junior: ”Violeta îmi seamănă leit. Mă uit la ea şi, pe de-o parte, mă încântă, pe de altă parte, mă sperie, pentru că anumite lucruri la care eu am observaţii astăzi, ca mamă, îmi dau seama că le făceam şi eu la aceeaşi vârstă şi că probabil tata era tare chinuit, din păcate, pentru că trebuia să fie şi tată, şi mamă, la vremea aceea. Eu am ajuns acum cu fiica mea la vârsta la care există şi momente în care ne sfătuim, şi momente în care ne contrazicem şi momente în care numai prin puterea argumentelor putem trece de un anumit impas. E şi frumos, şi dificil, în acelaşi timp”.

citește și...