Lucian Becali, aspru criticat după ce a comentat despre incendiile din Australia

07.01.2020, 12:29
Lucian Becali, aspru criticat după ce a comentat despre incendiile din Australia
Lucian Becali, aspru criticat

Lucian Becali a fost aspru criticat după ce a comentat despre incendiile din Australia. Nepotul patronului de la FCSB a stârnit furia internauților după ce și-a exprimat părerea pe o rețea socială. 

Lucian, odinioară nepotul preferat al lui Gigi Becali, consideră că românii au avut o reacție exagerată în cazul incendiilor devastatoare din Australia. 

Lucian Becali, aspru criticat

Tânărul a postat un mesaj dur pe o rețea socială și a dezvăluit că nu crede în datele oferite de autoritățile australiene și consideră că românii au avut o reacție exagerată și ipocrită. 

„Pray for Aussie… Dacă sunt atât de exacți australienii că au murit 500 de milioane de animale, de zici că aveau toate buletin… și se făcuse ieri recensământul animalelor, iar lumea dă share în prostie la o aberație, vreau să știu câți șoareci și câți șobolani”, a scris Becali.

La câteva ore după, bărbatul a revenit cu o altă postare: „Aloo, aloo… Nu puteți să faceți nimic pentru Australia! Stați liniștiți la ”locurili voastri”… Australia îi departe, încercați ceva pentru Românika… Aloo, aloo… Asta e o provocare… Nu plângeți pentru pădurile noastre cât o faceți pentru alea din Asutralia, hiperbole de oameni…”.

Postările sale au stârnit un val de comentarii negative ale internauților, iar nepotul lui Becali a decis să le dea „block” celor care „i-au sărit în cap”. 

citește și...