Lovitură dură pentru Valentina Pelinel la 8 ani de la divorțul de Boureanu! De ce s-a trezit executată silit de o bancă

12.08.2021, 17:21
Lovitură dură pentru Valentina Pelinel la 8 ani de la divorțul de Boureanu! De ce s-a trezit executată silit de o bancă
Lovitură dură pentru Valentina Pelinel la 8 ani de la divorțul de Boureanu! De ce s-a trezit executată silit de o bancă

Valentina Pelinel și Cristian Boureanu au divorțat în 2013, după nouă ani de relație. Deși au trecut 8 ani de atunci, blondina încă mai este legată de fostul partener. 

Valentina Pelinel și Cristian Boureanu și-au spus adio în 2013, însă au declarat că divorțul a fost de comun acord și au rămas prieteni. Apropiații lor susțineau atunci că Boureanu ar fi aflat de aventura pe care Pelinel o avea cu Borcea.

Lovitură dură pentru Valentina Pelinel la 8 ani de la divorțul de Boureanu

”In acea vacanta, Valentina a stat izolata, tot timpul era cu telefonul in mana. Si la masa se asigura ca sta intr-un alt colt fata de Cristian Boureanu. La un moment dat, el s-a dus dupa ea si a gasit-o vorbind prin mesaje.

Pelinel nu a mai avut cum sa mai nege ca vorbea cu Cristi Borcea. Se spune ca el i-ar fi dat si o palma atunci, si-ar fi pierdut controlul. Boureanu a suferit enorm, mai ales ca si prima sotie l-a inselat. De atunci, el nu a mai vrut sa auda de Valentina, dar nu a spus nimanui ce s-a intamplat de rusine”, mărturisea un apropiat al celor doi, pentru CANCAN.ro.

Cu toate că nu mai au nicio legătură de mulți ani, Valentina Pelinel încă mai trage ponoasele de pe urma căsniciei cu Cristian Boureanu. În timpul mariajului, Pelinel a girat diverse împrumuturi consistente cu proprietățile lor imobiliare de la acea vreme.

Din păcate, blondina nu a mai plătit la timp ratele, așa că banca a încercat să-și recupereze sumele restante. În urmă cu o lună, Valentina Pelinel s-a trezit cu conturile blocate în urma procesului demarat de bancă.

Astfel, Judecătoria Sectorului 3 București a admis astfel cererea de încuviințare a executării silite pentru Valentina Pelinel. Se pare că executorii judecătorești încearcă acum să recupereze parțial o sumă de 683000 de euro, scrie Fanatik.

Valentina Pelinel s-a măritat cu Cristi Borcea

Valentina Pelinel a vorbit despre relația sa cu Cristi Borcea, afirmând că se iubesc la fel ca început și că reușesc să aibă parte de momentele lor de romantism singuri, fără copii.

“Să știi că întotdeauna ne rezervăm timp pentru noi, chiar și seara indiferent de cât de obosiți venim acasă. Petrecem destul de mult timp împreună. Și nu plecăm în vacanțe doar cu copii, mai avem și locuri unde plecăm doar noi doi”, a declarat Valentina Pelinel despre relația cu soțul său, Cristi Borcea, transmite a1.ro.

citește și...