Lovitură dură pentru Claudia Pătrășcanu din partea lui Gabi Bădălău, după ce artista a anunțat că divorțează

15.08.2019, 12:54

Claudia Pătrășcanu a anunțat zilele trecute că divorțează de Gabi Bădălău! Solista s-a plâns pe rețelele de socializare că soțul ei o înșela în repetate rânduri și o umilea ori de câte ori avea ocazia. Cei doi erau căsătoriți de patru ani și au împreună doi copii.

Lovitură dură pentru Claudia Pătrășcanu din partea lui Gabi Bădălău, după ce artista a anunțat că divorțează

Deși fosta solistă a trupei Sexxy suferă din cauza acestei despărțiri, se pare că Gabi Bădălău profită intens de faptul că va reveni la viața de burlac. Claudia Pătrășcanu și-a găsit alinarea în brațele băieților ei, Nicolas și Gabriela, iar soțul ei a petrecut de zor pe litoralul românesc, zilele trecute.

Gabi Bădălău nu a dus niciodată lipsă de admiratoare şi a reuşit să-şi treacă în palmares la capitolul cuceriri nume sonore din showbiz.

El a postat pe rețelele de socializare mai multe filmulețe în cluburile de la malul mării. Bărbatul nu s-a sfiit să se afișeze cu mai multe domnișoare sexy, care i-au dansat lasciv, scrie Click!

Claudia Pătrășcanu a anunțat pe Facebook și Instagram că divorțează de tatăl copiilor săi:

‘După atâta umilință, abuz emoțional, infidelități, lipsa de lângă cei mai minunați copii, jigniriși minciuni, renunț! Renunț la viața falsă și tristă pe care am îndurat-o într- un an cât într-o sută!
Vreau să lupt, dar nu sunt singură, ci cu Dumnezeu. Lupt pentru cei mai curați și sinceri oameni din viața mea, copiii mei! Veți crește cu iubire și liniște, restul nu contează! Atâta timp cât D-zeu ne dă sănătate, le putem face pe toate! M-ați întrebat luni la rând de ce nu mai postez cu “soțul”. El și a vândut sufletul pentru nimic și nu i-a păsat de nimeni și de nimic, doar de cruzime! Noapte binecuvântată, tuturor!’, a scris vedeta.
citește și...