Lorena Menghia, despre relația cu sora sa, Catrinel Menghia. ” E foarte greu să ții o legătură la distanță”

29.12.2020, 11:55
Lorena Menghia, despre relația cu sora sa, Catrinel Menghia. ” E foarte greu să ții o legătură la distanță”
Lorena Menghia, despre relația cu sora sa, Catrinel Menghia. ” E foarte greu să ții o legătură la distanță”

Lorena Menghia este sora mai mică a celebrei Catrinel Menghia. Acesta a explicat care este relația pe care o are cu sora sa.

Lorena Menghia este cunoscută ca atletă și sora mai mică a actriței Catrinel Menghia. Lorena a oferit detalii despre relația pe care o are cu celebra sa soră într-un interviu pentru publicația Formula AS. Aceasta a mățrturisit că relația dintre ea și sora sa mai mare a devennit mult mai strânsă în ultimii doi ani.

”Când eram mici, eram ca toate surorile, ne băteam de la orice, de la haine, de la jucării. La 15 ani jumate, când a plecat de acasă, mi-am zis: „Ah, ce bine, acum sunt doar eu!” Apoi a început să-mi lipsească. Eu eram singură, cu Lotul Național, ea călătorea cu mo­de­lingul în jurul lumii. Eram foarte ocupate amân­două, fiecare cu ale ei. Iar când reușeam să vorbim câte o oră pe video, o dată la trei săptă­mâni, mi-era greu să mă deschid, să mă destăinui, așa, ca între fete. Mă întreba ce fac și ziceam că sunt ok. Deși poate nu eram. E foarte greu să ții o legătură la distanță. Orice relație are nevoie să-i dedici timp. Abia în ultimii doi ani, de când a venit pe lume Caroline, nepoțica mea, m-am apropiat mai tare de ea și am început să ne redescoperim ca surori. Nu știu ce e în sufletul unei mame pen­tru puiul ei, dar emoțiile pe care le simt eu, ca mă­tușă, sunt de nedescris. Caroline a devenit o parte importantă din viața mea și vreau să o văd cres­când”, a explicat Lorena Menghia.


Lorena Menghia: ”E foarte frumos să-ți redescoperi sora, după atât de mult timp”

Pe Lorena Menghiam, pandemia de coronavirus a prins-o în Italia, alături de sora sa, Catrinel Menghia.

Lorena a mărturisit că acest lucru le-a apropiat și mai mult.

”La sfârșitul anului trecut, am venit în Italia, fiindcă voiam să petrec sărbătorile cu Catrinel și familia ei. După săr­bători, a izbucnit epi­demia, s-a anun­țat perioada de izo­lare. Catrinel a zis: „Măi, tu nu mai pleci nicăieri, stai aici.” I-a fost frică de ce urma, i-a fost frică să mă lase. Am zis: „Bine, hai!” Ni­meni nu se aștepta să du­re­ze mai mult de două săptămâni. Așa am ajuns să lo­cuim în aceeași casă, luni de zi­le. Am gătit îm­pre­ună, am făcut sport împreună, ne-am po­vestit viețile. E foar­te frumos să-ți redescoperi sora, după atât de mult timp. Acum am ajuns să mă rog la Dumnezeu să nu mă mai poarte viața prea departe de ea”, a mai spus sora mai mică a lui Catrinel Menghia.

citește și...