FOTO. Loredana Groza, într-o ipostază rușinoasă pe internet! Și-a etalat bustul imens fără rețineri. Fanii au ironizat-o

06.05.2021, 09:07
FOTO. Loredana Groza, într-o ipostază rușinoasă pe internet! Și-a etalat bustul imens fără rețineri. Fanii au ironizat-o
Loredana Groza, într-o ipostază rușinoasă pe internet! Și-a etalat bustul imens fără rețineri. Fanii au ironizat-o

Loredana Groza a reușit să-și șocheze iar fanii cu apariția sa! În ultima perioadă, solista a demonstrat în repetate rânduri că-și trăiește viața la maxim și a arătat că nu are deloc inhibiții. Ei bine, recent, artista a apărut pe internet într-o ipostază de-a dreptul rușinoasă. 

Pe pagina ei de Instagram, Loredana Groza și-a lăsat din nou prietenii virtuali mască. Ea a publicat o filmare în care purta un tricou foarte scurt, la care nu purta sutien.

Loredana Groza, cu sânii pe afară

În timp ce încerca să deschidă o sticlă de alcool, blondina și-a ridicat mâinile și a lăsat să i se vadă o parte din sânul drept.

La scurt timp după publicarea filmulețului respectiv, pe grupul Pamflet Media Influencer, internauții au ironizat-o dur pe celebra solistă.

‘Mi e ciuda „pă fromosetea” ei, parca as pune-o si pe mama la 50 de ani sa puna asa poze pe fb’, ‘Fundul l-am vazut, acum ne arata sfarcul..astept cu interes pupaza ..o fi cheala sau pe stil brazilian ?!’, sunt câteva dintre comentariile apărute pe internet.

Loredana Groza i-a lăsat mască pe prezentatorii de la Neatza

Zilele trecute, Loredana Groza a fost invitată în platoul de la Neatza, alături de Costi Ioniță.

Îmbrăcată într-un costum lila cu flori și cu un decolteu imens la vedere, cântăreața a întors toate privirile.

‘Loredana este cel mai open artist pe care-l cunosc. Toată lumea, inclusiv mama, este curioasă cât de decoltată vine Loredana astăzi. Uite, mamă, mai puțin decoltată de atât nu s-a putut. A trecut prin mai multe percheziții, în spate’, a spus Dani Oțil.

Solista nu a avut rețineri și a scos ‘porumbelul’ când a fost întrebată cum a început colaborarea dintre ea și Costi Ioniță.

‘Îmi place (n.r. Costi), am încredere în el, el are încredere in mine. Mie îmi place cu finalizare, cu fericire. Ce e, Răzvane, de ce faci așa?’, a răspuns îndrăgita solistă.

citește și...