Loredana Groza, cu sânii pe afară în cea mai decoltată rochie. Fotografia care a aruncat internetul în aer

20.10.2019, 10:31

Loredana Groza pozează din ce în ce mai sexy, iar ultimele fotografii de pe Instagram i-a făcut pe admiratorii divei să se întrebe dacă a trecut pe la medicul estetician.

Loredana Groza, cu sânii pe afară în cea mai decoltată rochie

Loredana Groza a uimit cu ultima sa apariţie în mediul online. Rochia artistei a încins spiritele, şi asta pentru că era prea decoltată.

Solista a fost invitată să cânte în cadrul unei serate caritabile organizate la un hotel de lux din Capitală, „Gala din inimă pentru viitor”, însă vestimentaţia ei a fost mult prea indecentă. Fanii au criticat-o dur.

‘Ca arati bine asta o stii deja doar ca uneori anumite lucruri devin vulgare, ca ai ţâţele mari si frumoase se vad chiar si daca sunt acoperite’, ‘Prefer Stilu ‘Loredana din copilărie’!, ‘Zici ca de fapt ai pantalonii rupți în fund’, au fost mesajele internauţilor.

Loredana Groza a ales să poarte o rochie neagră, lungă, însă în partea bustului era prea decupată şi aproape că îi ieşeau sânii pe afară. La descrierea poze, vedeta a ţinut să menţioneze că nu are implanturi mamare.

Cântăreaţa a negat în repetate rânduri că ar fi recurs la o operaţie de mărire a bustului.

„Nu am apelat la nici o operaţie estetică. Nici de mărire, nici de reducţie, absorbţii sau orice altceva. Mi se pare mult prea complicat, eu mă simt foarte bine aşa cum sunt”, declara Loredana pentru Click! în urmă cu doi ani.

 

View this post on Instagram

 

Showtime!!!???~Loredana #charitygala @reteaua.reginamaria #love #giveback #feelings #hearttoheart #alive

A post shared by Loredana (@loredanagroza) on

citește și...