Loredana Chivu, probleme grave după cele mai recente operații estetice! ‘Abia aștept să vă arăt rezultatele’

02.07.2020, 14:09
Loredana Chivu, probleme grave după cele mai recente operații estetice! 'Abia aștept să vă arăt rezultatele'
Loredana Chivu, probleme grave după cele mai recente operații estetice! 'Abia aștept să vă arăt rezultatele'

Loredana Chivu ne-a obișnuit deja cu numeroasele operații estetice, însă cele mai recente i-au adus numai probleme. Blondina și-a pus silicoane de 2 kilograme, dar a ales să își facă și o liposucție. Deși se declară mulțumită de aspectul ei fizic, Loredana Chivu a declarat că întâmpină dificultăți cu recuperarea.

Fosta asistentă tv a trecut din nou pe la medicul estetician, iar de data aceasta a cerut implanturi care nu existau pe piață.

Ea a dezvăluit că a trecut de la implanturile de 800 la implanturile de 1.050!

Loredana Chivu are silicoane uriașe

„Mi-am pus sâni și mi-am făcut o liposucție. Sunt foarte bandajată și nu se vede nimic. Nu mi-am scos decât grăsime. Nu mi-aș scoate o coasă. Sunt o femeie cerebrală. N-aș lua o hotărâre care să-mi afecteze sănătatea”, dezvăluia Loredana Chivu, imediat după operații.

După cele două intervenții, blonda a recunoscut că are dureri groaznice. Vedeta s-a confesat prietenilor virtuali și a spus că absența de pe conturile de socializare se datorează stării ei de sănătate nu tocmai bună.

‘Eu am cearcăne pentru că încă stau în recuperare de la operația pentru lipo (n.r liposucție). Credeam că o să stau mai puțin, dar se pare că este destul de grav. Dar abia aștept să vă arăt rezultatele, abia aștept să le văd și eu. Dacă am lipsit de pe story am lipsit din această cauză pentru că nu m-am simțit tocmai cel mai bine, dar o să mă simt’, a spus Loredana Chivu pe Instagram.

S-a transformat total

Pe lângă cele trei operații de la sâni și liposucție, Loredana a făcut rinoplastie și și-a injectat buzele și posteriorul.

‘O să spun în premieră câte operații am. Prima operație la sâni mi-am dorit-o că eram complexată că nu aveam. Am avut problemă cu acea operație, s-a infectat și a trebuit să urmeaze o reconstrucție, adică încă trei operații la sâni, până am ajuns să îi am așa. Altă operație este rinoplastia, am făcut-o pentru că nu puteam să respir și eram îngrozită cum o să arate dacă nu umblu și estetic.

Restul sunt mici schimbări, injectări, buzele sunt injectate, acum doi ani le-am injectat, am grijă de mine. La fund nu am operație, sunt niște injecții. Ești puțin sedat, fără anestezie totală. Tot timpul am avut un fund bombat, am făcut sală, dar dacă voiam mai mare trebuia să fac exerciții la sală care îmi măreau și picioarele și n-am vrut asta. Am avut noroc că la față nu am avut nevoie, fațate nu am, sunt dinții mei’, a declarat Loredana Chivu, potrivit cancan.ro.

citește și...