Lora spune tot despre cum a început relația cu Ionuț Ghenu și scandalul cu Doinița Oancea. ”Simt că mi s-a făcut o super mare nedreptate”

25.10.2021, 16:03
Lora spune tot despre cum a început relația cu Ionuț Ghenu și scandalul cu Doinița Oancea. ”Simt că mi s-a făcut o super mare nedreptate”
Lora spune tot despre cum a început relația cu Ionuț Ghenu și scandalul cu Doinița Oancea. ”Sumt că mi s-a făcut o super mare nedreptate”

Cântăreața Lora, în vârstă de 39 de ani, formează un cuplu de mai mulți ani cu Ionuț Ghenu, cu care se înțelege de minune. Cei doi nu sunt căsătoriți. Prezentă la podcastul lu Cătălin Măruță, Lora a făcut dezvăluiri despre începutul relației ei cu Ionuț Ghenu, dar și despre Doinița Oancea, cea care a fost iubita lui Ionuț.

Lora a fost căsătorită cu comediantul Dan Badea, însă povestea lor de dragoste nu a avut un final fericit. După doi ani de mariaj, pe 13 octombrie 2014 cei doi au divorțat oficial. În prezent, Lora formează un cuplu cu Ionuț Ghenu. Acesta din urmă a avut o relație cu actrița Doinița Oancea.

Lora a fost invitată la podcastul realizat de Cătălin Măruță, unde a făcut dezvăluiri despre cum a început povestea de dragoste dintre ea și Ionuț Ghenu, dar și despre relația ei cu Doinița Oancea. S-a spus despre cântăreață că i-ar fi furat iubitul actriței.

Lora spune tot despre cum a început relația cu Ionuț Ghenu și scandalul cu Doinița Oancea. ”El era într-o relație, dar era și nu era”

”Când am început să vorbim mai mult (n.r. Lora și Ionuț Ghenu)… Era un an foarte nasol. Aveam două emisiuni TV și am avut peste 130 de concerte în anul acela, în 2014. Problemele personale ne-au făcut să vorbim. Era un fel de terapie de grup. M-am apropiat în perioada aia foarte tare și cu dansatoarele. În momentul în care ești prieten cu un alt om, tu vezi nedreptățile din viața lui altfel. Când tu știi niște chestii nu mai vezi superficial. El era într-o relație, dar era și nu era”, a declarat Lora, potrivit wowbiz.ro.

„Eu nu aveam cum să mă apăr. Fiecare reacționează la durere. Mi-am păstrat cât de cât creierii și nu am început să scot eu armele. M-am mai întâlnit cu ea la vreo două evenimente. Nu vorbim dacă ne vedem. E foarte greu. (…) Dacă mâine Ionuț se îndrăgostește de o prietenă de-ale mele, eu niciodată nu o să fiu omul care să lovească în cineva care s-a îndrăgostit de altcineva. Nu, ea nu a fost prietena mea. Când ea a spus că nu am fost prietenele cele mai bune a fost prea târziu, când deja răul a fost făcut. Eu atunci eram divorţată. Într-adevăr, e o chestie acolo, care încă mă deranjează. Simt că mi s-a făcut o super mare nedreptate, că oamenii se întâlnesc, se înţeleg, se despart, o iau de la capăt cu alte persoane şi că asta este fix treaba lor. Oamenii trebuie să înţeleagă că cine plânge primul, are dreptate. Dacă plângi la televizor şi plângi primul, ai dreptate. Am o relație senzațională cu Ionuț. Nimic nu se construiește pe înșelătorie”, a completat cântăreața.

 

citește și...