Lora și-a amânat nunta cu Ionuț Ghenu. ”Nu vreau să mă mărit în anul războiului”

23.04.2022, 11:39
Lora și-a amânat nunta cu Ionuț Ghenu. ”Nu vreau să mă mărit în anul războiului”
Lora și-a amânat nunta cu Ionuț Ghenu. ”Nu vreau să mă mărit în anul războiului”

Laura Petrescu, cunoscută sub numele de scenă Lora, trăiește o poveste de iubire cu Ionuț Ghenu. Artista, în vârstă de 39 de ani, și iubitul ei, au mărturisit că vor să-și unească destinele, nsă nunta a fost amânată. Lora a explicat care este motivul. ”Nu vreau să mă mărit în anul războiului”, a spus aceasta.

Lora este unul dintre numele importante din industria muzicală din România. Cântăreața are o carieră de succes și de-a lungul anilor a lansat numeroase melodii care au devenit hituri.

În plan personal, Lora a fost căsătorită cu comediantul Dan Badea, însă povestea lor de dragoste nu a avut un final fericit. După doi ani de mariaj, pe 13 octombrie 2014 cei doi au divorțat oficial. În prezent, Lora formează un cuplu cu Ionuț Ghenu. Acesta din urmă a avut o relație cu actrița Doinița Oancea.

Lora și-a amânat nunta cu Ionuț Ghenu. ”Nu știm când anume va fi”

Lora și Ionuț Ghenu își doresc să ajungă în fața altarului, însă artista a explicat, pentru click.ro, că nunta lor nu va avea loc nici anul acesta.

„Nunta? Nu știm când anume va fi! Am amânat-o iar. Nu vrea să mă mărit în anul războiului. A fost pandemia, acum e războiul, tot timpul intervine câte ceva în viața asta. Nu mai știi ce să crezi și ce planuri să-ți mai faci în lumea asta plină de surprize! Mai așteptăm, avem răbdare”, a explicat Lora.

Cum a făcut Lora primii bani

Lora a povestit cum a făcut primii săi bani atunci când s-a mutat în Capitală. Primii bani câștigați de Lora când s-a mutat în București au venit în urma unui pariu cu un băiat care a vrut să o îmbete pe artistă.

”Horia, vrei să îți zic un secret? Știi cum am făcut eu primii bani când am venit în București? Cei mai ușori bani dintre toți. Vreo 300 de euro. Am făcut pariu cu un băiat care a încercat să mă îmbete și i-am spus că nu are nicio șansă. Și am făcut duel cu el”, a povestit Lora la podcastul lui Horia Brenciu.

 

citește și...