Lora l-a aniversat pe iubitul ei. ”Ce să-ți mai ofer că deja ai dragostea mea și tot timpul meu”

08.05.2021, 16:12
Lora l-a aniversat pe iubitul ei. ”Ce să-ți mai ofer că deja ai dragostea mea și tot timpul meu”
Lora l-a aniversat pe iubitul ei. ”Ce să-ți mai ofer că deja ai dragostea mea și tot timpul meu”

Cântăreața Lora l-a aniversat pe iubitul ei, Ionuț Ghenu. Artista i-a făcut urări publice celui cu care formează un cuplu.

Ionuț Ghenu, iubitul Lorei, și-a aniversat ziua de naștere. Vedeta a ținut să-i facă urări publice, pe contul ei de pe o rețea de socializare, partenerului ei. ”De ziua ta, ziua ta, ziua taaa… eu îți ofer… ce să-ți mai ofer că deja ai dragostea mea și tot timpul meu. Meriți! Te iubesc! La mulți, mulți, mulți ani, pisic!”, a fost urarea făcută de Lora de ziua de naștere a lui Ionuț Ghenu.

”La mulți ani, iubirea mea! Felicitări “mami” pentru că l-ai adus pe lume și l-ai crescut așa frumos! ❤???? Ionut Ghenu”, a mai scris artista.

Lora, detalii din relația cu Ionuț Ghenu

Lora, pe numele său real Laura Petrescu, are 38 de ani. Este o cântăreață de muzică pop-dance. S-a născut în Vaslui și a absolvit liceul „Sfânta Maria” din Galați. În ceea ce privește viața personală, Lora a fost căsătorită cu comediantul Dan Badea, însă povestea lor de dragoaste nu a avuty un final fericit. După doi ani de mariaj, pe 13 octombrie 2014 cei doi au divorțat oficial. În prezent, Lora formează un cuplu cu Ionuț Ghenu. Cântăreața a scos la iveală amănunte mai puțin știute despre povestea de dragoste dintre ea și Ionuț Ghenu.

”A fost o relație atât de încercată și atât de greșit interpretată, am fost acuzați că suntem împreună când eram mai mult colegi, nici măcar prieteni, dar era un membru prea important în echipă ca să pot renunța la el. Când nu am mai avut influențe din exterior și am fost persoane libere, totul s-a schimbat: a venit natural să ne împrietenim, apoi a urmat un scandal mediatic provocat, iar în urma acelui scandal ne-am apropiat foarte mult”, a mărturisit Lora într-un recent interviu.

”Apoi, fiind tot pe drumuri împreună, prin țară, la concerte și nu numai, a promovat pe rolul de manager, lucru care a alimentat și mai mult zvonurile referitoare la apropiere. De acolo a fost doar un pas să îi spun că nu voi mai găsi pe nimeni, deoarece lumea credea că sunt cu el. Surorile lui, care au fost o parte importantă din povestea noastră, prietenia dintre mine și surorile lui, senzația că ne cunoaștem dintotdeauna și că suntem parte din familie, m-au făcut să-l cunosc mai bine. Aveam o chimie pe care noi nu o conștientizam și a fost cu artificii când am conștientizat-o. A fost o revelație extraordinară”, a mai spus artista.

citește și...