Lora, despre iubitul ei, Ionuț Ghenu. ”Nu este doar logodnicul meu”

19.06.2021, 14:57
Lora, despre iubitul ei, Ionuț Ghenu. ”Nu este doar logodnicul meu”
Lora, despre iubitul ei, Ionuț Ghenu. ”Nu este doar logodnicul meu”

Cântăreața Lora a oferit amănunte mai puțin știute din relația sa cu Ionuț Ghenu.

Lora a fost căsătorită cu comediantul Dan Badea, însă povestea lor de dragoste nu a avut un final fericit. După doi ani de mariaj, pe 13 octombrie 2014 cei doi au divorțat oficial. În prezent, Lora formează un cuplu cu Ionuț Ghenu. Despre actualul ei partener a făcut Lora declarații pentru revista Avantaje.

”Pentru mine, Ionuț nu este doar logodnicul meu, este omul pe care știu că pot conta oricând, este cel alături de care simt că merg pe un drum comun și căruia îi împărtășesc atât idei personale, cât și profesionale. Tocmai asta ne-a ajutat, întotdeauna, să îmbinăm cele două arii atât de bine”, a afirmat Lora.

Cum a cucerit-o Ionuț Ghenu pe Lora

Lora a povestit cum a cucerit-o Ionuț Ghenu. ”Ionuț a fost și este omul potrivit care a apărut într-un moment în care aveam nevoie de cineva ca el. Avem valori comune, avem obiective apropiate în viață și asta a făcut totul să fie mai ușor și să ne consolidăm un drum în care niciunul dintre noi să nu rămână în urmă”, a detaliat ea.

Întrebată despre conflictele care pot apărea la un moment dat între ei, artista a explicat: ”Nu cred că este vorba despre a ceda, ci despre cât de bine ne cunoaștem și despre cât de bine știm cum reacționează fiecare. Suntem împreună de mult timp, am apucat să vedem cum ne comportăm în diferite situații, ce ne place, ce ne deranjează. Așa că acum este mult mai ușor să depășim orice moment și să-l vedem doar ca pe o altă provocare peste care nu am avut probleme să pășim împreună”. ”Dacă ceva din ceea ce face persoana de lângă tine „te scoate din sărite”, nu cred că ești în relația potrivită. Evident că sunt anumite lucruri care te pot deranja, dar este important să le discuți și să mergi înainte. Nu cred că trebuie să schimbi tot ceea ce ești, ci trebuie să înveți să te adaptezi într-o relație. Mai ales într-una de lungă durată”, a mai spus ea.

Întrebată despre nuntă, Lora a răspuns: ”Nu am stabilit o dată și, sinceră să fiu, cred că în această perioadă am realizat cu toții că unele planuri sunt făcute pentru a fi amânate. Momentan, cel mai important este să fim sănătoși și noi și rudele și prietenii apropiați. Pentru noi, fericirea nu este într-un document, așa că vom face și acel pas când va fi cazul și când vom simți”.

citește și...