Lora dă detalii din relația cu Ionuț Ghenu. ”Am învățat să acceptam că nu putem fi mereu pe aceeași lungime de undă”

01.06.2022, 14:38
Lora dă detalii din relația cu Ionuț Ghenu. ”Am învățat să acceptam că nu putem fi mereu pe aceeași lungime de undă”
Lora dă detalii din relația cu Ionuț Ghenu. ”Am învățat să acceptam că nu putem fi mereu pe aceeași lungime de undă”

Laura Petrescu, cunoscută sub numele de scenă Lora, a dat detalii din viața sa sentimentală. Artista, în vârstă de 39 de ani, a vorbit despre relația pe care o are de câțiva ani cu Ionuț Ghenu. ”Am învățat să acceptam că nu putem fi mereu pe aceeași lungime de undă”, a mărturisit cântăreața în cadrul unui interviu.

Lora este unul dintre numele importante din industria muzicală din România. Cântăreața are o carieră de succes și de-a lungul anilor a lansat numeroase melodii care au devenit hituri. În plan personal, Lora a fost căsătorită cu comediantul Dan Badea, însă povestea lor de dragoste nu a avut un final fericit. După doi ani de mariaj, pe 13 octombrie 2014 cei doi au divorțat oficial. În prezent, Lora formează un cuplu cu Ionuț Ghenu. Acesta din urmă a avut o relație cu actrița Doinița Oancea.

Lora a oferit detalii din viața sa sentimentală. Aceasta vorbit despre relația sa de cuplu cu Ionuț Ghenu în cadrul unui interviu pe care l-a acordat pentru click.ro.

Lora dă detalii din relația cu Ionuț Ghenu. ”Competiția între cine are mai multă dreptate distruge multe relații, din păcate”

Lora a vorbit despre situațiile tensionate care mai apar în cuplu: ”Depinde de ceartă. Am învățat să acceptam că nu putem fi mereu pe aceeași lungime de unda și e ok. Când omul de lângă tine e încărcat și nervos e bine să eviți discuțiile în contradictoriu și să nu adaugi presiune.Iubirea ajută cuplurile să-și revină din momentele tensionate și dacă dreptatea ta nu îți pompează ego-ul, dacă ai puterea să oprești conflictul, te așteaptă o viață fericită. Competiția între cine are mai multă dreptate distruge multe relații, din păcate. Ce sens are dreptatea ta dacă omul iubit plânge?”.

Întrebată ce nu i-ar putea ierta niciodată partenerului, Lora a răspuns: ”Eu sunt genul de om care iert pentru liniștea mea, în timp ce îți închid ușa pentru totdeauna. Femeia trebuie să fie atentă la bărbatul mincinos, manipulator, rece, egoist. Sunt anumite semne și dacă le vezi din timp, asta te va feri să ajungi la înșelat, violență sau alte astfel de coșmaruri”.

citește și...