Liviu Vârciu îşi neglijează fiica cea mare! De cât timp nu a mai văzut-o pe Carmina

02.11.2019, 11:09

Liviu Vârciu îşi neglijează fiica cea mare! Fostul solist al trupei L.A este atât de ocupat, încât a ajuns să îşi vadă fiica adolescentă din prima relaţie destul de rar. Acesta este mai preocupat de actuala lui iubită, Anda Călin, şi fetiţa lor, Anastasia.

Liviu Vârciu îşi neglijează fiica cea mare!

Carmina şi mama ei, Ami Teiceanu, fosta iubită a lui Liviu Vârciu, au vorbit despre relaţia pe care o au în acest moment cu fostul artist. Adolescenta nu prea a avut cuvinte de laudă la adresa tatălui său şi a mărturisit că nu l-a mai văzut de un an şi două luni.

Cu toate acestea, Liviu Vârciu postează pe reţelele de socializare imagini cu fiica lui şi nimic nu ar trăda realitatea. Carmina a mărturisit că nu are o relaţie tocmai roz cu tatăl ei şi că este deranjată de afirmaţiile lui Liviu Vârciu, conform cărora ar avea o relaţie excelentă.

Tânăra de 17 ani a mai adăugat că nu ar şti cum să îl descrie pe tatăl ei, pentru că nu a petrecut atât de mult timp în preajma lui. Carmina a locuit 3 luni în Bucureşti, în urmă cu doi ani, însă s-a văzut destul de puţin cu Liviu Vârciu.

“Faptul că am un tată celebru nu schimbă nimic. Nu am avut nici avantaje, nici dezavantaje. Probabil că au fost unele persoane care m-au privit altfel din acest motiv, dar pentru mine asta a fost cam nesemnificativ.

Îi simt și îi simțeam mereu lipsa la toate momentele importante din viața mea, cum ar fi zilele mele de naștere, serbări, spectacole de teatru… De fiecare dată când mă aflam în astfel de împrejurări, mă uitam în jur și îmi doream să îl văd, deși nu el nu era acolo pentru mine”, a mărturisit Carmina, pentru Viva!

În ciuda aparențelor, relația mea cu tata nu este una tocmai lapte și miere, așa cum știe toată lumea. Cel puțin cu mine tata mereu a fost mai indiferent și mai rece. În momentul de față, nu l-am văzut de un an și două luni, cât despre vorbit, vorbim foarte rar… Știu că multora nu le vine să creadă, pentru că ceea ce declară el nu se leagă cu ceea ce spun eu și nici cu adevărul.

Niciodată nu am avut relația aceea care apărea la televizor. Vreau să spun că este foarte deranjant faptul că multă lume vine la mine cu tot felul de întrebări îndepărtate de realitate. Sincer, mi-aș fi dorit din tot sufletul ca relația mea cu tata să fie așa cum se vede la TV. Declar toate astea pe baza motivului că deja e foarte deranjant ca oamenii să creadă altceva și toată lumea să îl aprecieze pentru ceea ce nu este.

Nu şi-a invitat fiica cea mare la botezul surorii sale

Mai mult de atât, Liviu Vârciu nu şi-a invitat fiica cea mare la botezul surorii sale, în mai 2018. În plus, Carmina a declarat că niciodată nu s-a înţeles bine cu Anda Călin, iubita tatălui său.

‘Tata nu m-a invitat la botezul Anastasiei, de pe 18 martie. Iar la cheful de pe 19 mai, nu am mai dorit eu să vin. El a declarat că m-a invitat la botez, dar nu este adevărat. În ceea ce privește relația pe care am avut-o cu persoana cu care tata a făcut al doilea copil, aceasta nu era deloc bună și tot ce vreau să spun în momentul de față este că ce se vede la televizor nu are legătură cu realitatea’, a declarat Carmina.

‘Carmina, de cele mai multe ori, e o fire tăcută în fața altora, uneori încercând să fie așa și față de mine, dar, din păcate pentru ea, nu poate, pentru că mereu o simt. Carmina aude mai multe, simte mai adânc și vede o grămadă de lucruri în legătură cu tatăl ei, și o doare când vede cât de mult minte și se laudă cu ea’, a declarat şi fosta iubită a lui Liviu Vârciu, Ami.

citește și...