Liviu Guță a slăbit 31 de kilograme! Ce dietă a ținut artistul

11.09.2019, 15:59
Liviu Guță a slăbit 31 de kilograme! Ce dietă a ținut artistul
Liviu Guță a slăbit 31 de kg

Liviu Guță a reușit să slăbească recent 31 de kilograme, cu ajutorul unei diete eficiente. Artistul a dezvăluit în detaliu ce cură de slăbire a ținut. 

Invitat la o emisiune TV, Liviu Guță a vorbit despre performanța de a slăbi 31 de kg în doar câteva luni. Artistul a spus că se simte foarte bine după ce a topit kilogramele și că a apelat la o dietă recomandată de un specialist străin. 

Astfel, la îndemnul unui nutriționist cubanez, solistul a ținut o cură de slăbire fără pâine și zahăr. 

„Vreau să ajung la 80 de kilograme”

„Am știut să îmi folosesc mai mult mintea – sunt un cântăreț, apar. Mă simțeam foarte obosit, mă simțeam anapoda… și m-am gândit că cel mai bine pentru mine e să fac schimbarea. Vreau să ajung la 80 de kilograme. Țin dieta unui nutriționist cubanez. Am mâncat: două ouă fierte, un grapefruit și ceai verde. La prânz… Două ouă fierte, o portocală și o bucățică de carne pui la grătar. Am exclus pâinea și zahărul din alimentație. Am început acum două luni și o săptămână și am slăbit 31 de kilograme chiar. Am 87 acum și vreau să ajung la 80”, a dezvăluit Guță. 

Solistul a declarat și că nu a făcut până acum sport, dar urmează să se apuce să facă mișcare: „Nu fac sport deloc, urmează să îmi fac abonament la sală”.

citește și...