Liviu Dragnea rămâne după gratii. De ce i-a fost respinsă cererea 

10.12.2019, 13:48
Liviu Dragnea rămâne după gratii. De ce i-a fost respinsă cererea 
Liviu Dragnea rămâne după gratii

Liviu Dragnea rămâne după gratii. Judecătorii au respins cererea fostului lider PSD, care a solicitat reluarea procesului. 

Încarcerat la Penitenciarul Rahova, Liviu Dragnea a fost adus astăzi în fața instanței. Fostul politician avea cătușe la mâini, iar avocații săi au cerut ca jurnaliștii să nu participe la proces. 

Liviu Dragnea rămâne după gratii

Condamnat la 3 ani și jumătate cu executare, Dragnea a ales o cale extraordinară de atac – cerând reluarea procesului. Judecătorii au respins, însă, contestația în anulare făcută de fostul președinte al PSD pentru că motivele invocate nu sunt întemeiate.

„Nu pot să vorbesc, îmi pare rău”, a spus Dragnea după ce a fost scos din sala de judecată.

Avocata lui, Flavia Teodosiu, a declarat că la acest termen de judecată s-a discutat admisibilitatea în principiu a contestației în anulare. De asemenea, avocații au cerut suspendarea executării pedepsei și eliberarea lui Dragnea din penitenciar.

Pe 27 mai, Liviu Dragnea a fost condamnat definitiv la 3 ani și 6 luni de închisoare cu executare pentru instigare la abuz în serviciu în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman.

Foto: Inquam Photos

citește și...