Liviu Dragnea a transmis un mesaj din pușcărie de 1 decembrie! Ce a scris pe Facebook fostul lider PSD

02.12.2019, 13:20
Liviu Dragnea a transmis un mesaj din pușcărie de 1 decembrie! Ce a scris pe Facebook fostul lider PSD
Liviu Dragnea a transmis un mesaj din pușcărie de 1 decembrie!

Liviu Dragnea a ținut să transmită un mesaj tuturor românilor cu ocazia Zilei Naționale a României. Fostul lider PSD a scris prima postare de Facebook, după ce a fost încarcerat în urmă cu câteva luni. El execută o pedeapsă de trei ani și șase luni de închisoare, condamnare definitivă dispusă de ICCJ, în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC.

Liviu Dragnea a transmis un mesaj din pușcărie de 1 decembrie!

Liviu Dragnea a precizat că și-a sacrificat libertatea de dragul țării. Iată mesajul integral al acestuia.

Nu voi renunța niciodată să te iubesc și să cred în tine!”

„La mulți ani, România! Țara mea dragă,

Ți-am respectat cu sfințenie toate tradițiile, te-am sărbătorit cu fiecare ocazie, te-am purtat în suflet și în piept oriunde în lume, m-am mândrit cu tine peste tot și ți-am dedicat ție întreaga mea viață.

De dragul tău am sacrificat tot și am făcut ce am știut mai bine să te ajut să crești mare, să fii bogată și puternică.

Am renunțat la multe momente alături de familia mea, am ratat multe evenimente din viața copiilor mei, mi-am asumat în cele din urmă chiar și renunțarea la libertate, de dragul tău!

Mi-am dorit să te văd puternică, să văd cum copiii României mănâncă mâncare românească, sănătoasă și naturală, nu alimentele pline de chimicale refuzate de alții. Mi-am dorit să văd cum bătrânii tăi își recapătă demnitatea, cum în tinerii tăi reînvie speranța unui viitor mai bun, aici! Mi-am dorit să ne păstram pădurile acolo unde le e locul și nu în buzunarele exportatorilor străini de cherestea. Mi-am dorit să văd câmpurile din România pline de grâne și economia românească cum crește, mi-am dorit să le arăți tuturor celor care se îndoiesc de tine că tu poți!

Tu poți fi tot ceea ce nu te-au lăsat niciodată să devii, tu poți fi tot ceea ce visează copiii români că ai putea fi!

Eu încă îți doresc toate acestea și încă cred în tine.
Indiferent prin câte greutăți trebuie să trec, indiferent cât mă vor chinui ca să mă dezic de tine, eu nu voi renunța niciodată să te iubesc și să cred în tine!

La mulți ani, România!”, a scris Liviu Dragnea pe pagina sa de Facebook.

citește și...