Lili Sandu se vede cu iubitul doar în weekend. ”E destul de dificil pentru el”

30.04.2020, 10:45
Lili Sandu se vede cu iubitul doar în weekend. ”E destul de dificil pentru el”
Lili Sandu se vede cu iubitul doar în weekend. ”E destul de dificil pentru el”

Lili Sandu a mărturisit că ea și iubitul ei, Silviu Țolu, se văd doar în weekend, acesta fiind extrem de ocupat.

Lili Sandu este însărcinată, vedeta și partenerul ei de viață, Silviu Țolu, urmând să devină părinți pentru prima oară. Lili Sandu va avea un băiețel.

Vedeta a acordat un interviu pentru emisiunea ”Teo Show”, de la Kanal D, unde a explicat cum decurge sarcina, dar și câte kilograme a luat în greutate, pintre altele.

„Vă salută și bebe. Mulțumesc lui Dumnezeu este minunat, este cuminte și din burtică. Îi ofer cea mai frumoasă viață, citesc, ascult muzică, sunt zen, meditez. E un copil răsfățat deja. Nu îl cresc singură, cu tatăl copilului ne vedem în weekend. E prins în perioada asta, e destul de dificil pentru el. E prins de dimineața până seara.

Avem o viață înainte să fim împreună. Este destul de complicat, dar mă bucur că o am pe mama la mine. Îmi satisfac plăcerile culinare acum. A fost o perioadă destul de dificilă, dar acum suntem bine. Îi multumim lui Dumnezeu că nu există niciun caz COVID în familiile noastre. În cazul nostru, sarcina este un miracol de la Dumnezeu.

M-am îngrășat 11 kilograme acum, dar nu mi-ar fi plăcut să trec prin sarcina asta cu supă. Asta nu înseamnă că trebuie să rup frigiderul în două, dar mă simt mult mai frumoasă și femeie acum. Bine, soțul spune că acum are o altă femeie lângă el, mi-au crescut sânii foarte mult. Cred că niciun bărbat nu se plânge de asta”, a declarat Lili Sandu, citată de wowbiz.ro.

citește și...