Lili Sandu a ajuns în luna a opta de sarcină. ”18 kilograme, plus mega retenție de apă”

25.06.2020, 14:00
Lili Sandu a ajuns în luna a opta de sarcină. ”18 kilograme, plus mega retenție de apă”
Lili Sandu a ajuns în luna a opta de sarcină. ”18 kilograme, plus mega retenție de apă”

Lili Sandu, în vârstă de 40 de ani, a vorbit despre sarcina sa și despre kilogramele acumulate în această perioadă.

Lili Sandu și partenerul ei de viață, Silviu Țolu, vor deveni părinți peste foarte puțin timp. Cei doi vor avea un băiețel.Aflată în cea de-a opta lună de sarcină, Lili Sandu a comentat, în mediul online, pe seama kilogramelor acumulate în timpul sarcinii.

“El: ”Iubito, ești așa frumoasă dimineața”. Eu, în gând: ”Aha, 18 kilograme, plus mega retenție de apă, dar jur că nu știu cum s a întâmplat să se pună toate pe mine. Ce ziceai iubitule?””, a comentat vedeta pe pagina sa de Instagram.

Lili Sandu, la ecograf

De curând, Lili Sandu a mers la un control la medic. Ea le-a povestit celor care îi urmăresc activitatea pe rețelele de socializare ce emoții au încercat-o.

“Unul dintre momentele care mă fac atât de fericită… Mi se face tare dor de bebe și parcă simt că trece o veșnicie până ajung să fac o ecografie. Mă mulțumesc să-l văd pe un ecran, să știu că este bine și să-i aud bătăile inimioarei până voi ajunge să-l țin in brațe, să-l pup, să-l miros, să-l alint, să-i cânt, să-l iubesc necondiționat așa cum nu mă credeam capabilă, să fiu Mamă”, a mărturisit Lili Sandu.

Mândră de transformările prin care a trecut trupul său în sarcină

Graviduța Lili Sandu declara, de curând, că este foarte mândră de felul în care s-a transformat trupul său odată cu sarcina.

“Este, de departe, cea mai bună versiune a corpului meu. Ador modul în care fizicul meu se schimbă pe zi de trece, doar pentru a deveni cel mai sigur loc pentru bebeluș. Nu mai există așteptări nerealiste, create de ”social media”, despre cum ar trebui să arate perfecțiunea. Pentru mine, aceasta e cea mai mare realizare a mea”, spunea ea.

citește și...