Lidia Buble și Răzvan Simion vor fi despărțiți de Sărbători! Mesajul dur al artistei la adresa iubitului său: ‘Nu are ce căuta la mine’

20.12.2019, 17:33
Lidia Buble și Răzvan Simion vor fi despărțiți de Sărbători! Mesajul dur al artistei la adresa iubitului său: 'Nu are ce căuta la mine'
Lidia Buble și Răzvan Simion vor fi despărțiți de Sărbători! 

Lidia Buble și Răzvan Simion vor fi despărțiți de Sărbători! Artista a mărturisit că și-a planuri separat de partenerul ei, deși formează un cuplu de mai bine de 4 ani.

Lidia Buble și Răzvan Simion vor fi despărțiți de Sărbători!

Lidia Buble a recunoscut că va merge acasă la părinții ei, dar prezentatorul tv nu o va însoți. Răzvan Simion încă nu i-a cunoscut pe viitorii socrii.

‘De Sărbători mă duc acasă. Mă duc să mă întâlnesc cu familia. Îmi vin surorile acasă, pentru că sunt plecate din țară. Cu nepoții, mergem la biserică și o să mergem la colindat. O să mâncăm și o să ne simțim bine. Nu vine Răzvan. Până nu are de gând să-mi ceară mâna nu are ce căuta la mine acasă’, a declarat Lidia Buble pentru VIVA!

Ea a mai spus că regulile în casa părinților săi sunt foarte stricte. Răzvan Simion va avea ocazia să ia contact cu tatăl iubitei sale abia după ce o va cere de soție. Până atunci, cei doi amorezi vor petrece separat sărbătorile de iarnă.

‘Nu este că nu vrea să-l cunoască pe tata. Noi avem o regulă în familie: nu avem voie să mergem să ne prezentăm iubitul sau iubita până nu avem de gând să facem pasul cel mare, adică nunta. Cum noi nu avem de gând să facem treaba asta… o să mai dureze puțin. Îți dai seama că la 11 copii, dacă fiecare ne-am fi dus toți iubiții și toate iubitele, părinții mei se lipesc foarte repede de orice persoană. Și ne-au zis să-i scutim de tot stresul acesta și nebunia asta, să-l aducem pe cel cu care aveți de gând să întemeiați o familie’, a mai adăugat solista.

citește și...