Lidia Buble și Răzvan Simion, dezvăluiri despre gelozie și viața de cuplu

12.10.2019, 13:29
Lidia Buble și Răzvan Simion, dezvăluiri despre gelozie și viața de cuplu
Lidia Buble și Răzvan Simion, dezvăluiri despre gelozie și viața de cuplu

Lidia Buble și Răzvan Simion au făcut recent dezvăluiri despre gelozie și despre viața de cuplu. Cei doi au vorbit și despre certurile dintre ei, care decurg neobișnuit. 

Invitați recent într-o emisiune TV, artista și prezentatorul TV au făcut dezvăluiri despre relația lor. Întrebați dacă sunt geloși, cei doi au recunoscut că da. 

„Da! Păi cum? E cineva care a zis nu, la faza asta? Înseamnă că acolo iubirea s-a stins demult”, a spus Răzvan.

„Sunt și eu! Îți dai seama că sunt! Păi normal că sunt! Dar e doza aia frumoasă de gelozie. Doza aia care ar trebui să existe în fiecare relație”, a mărturisit Lidia.

Răzvan Simion: „Eu m-aș certa, dar n-am cu cine!”

„Să nu crezi că ne sufocăm! Fiecare îşi are cariera lui, viaţa lui. Ştii? Să nu crezi că stăm unul cu altul până ne ies ochii de nervi. Ea are mult de mers prin ţară, ea lucrează mai mult noaptea, eu dimineaţa trebuie să fiu la program. Mai stau prin studiouri cu ea, dar na, cât îmi permite şi mie ficatul, vârsta şi programul. Nu ne certăm! Că n-am cu cine! Eu m-aş certa, dar n-am cu cine!”, a mai dezvăluit prezentatorul matinalului de la Antena 1.

Solista a povestit cum decurge o ceartă între ei: „Eu sunt genul ăla de femeie care se duce, se închide în cameră şi stă acolo. Şi te cerţi singur până îţi vine rău! Până te plictiseşti!  Dacă stau bine să mă gândesc, cred că de vreo două ori sau trei ori în toată viaţa asta a mea am ripostat!”. 

 

citește și...