Lidia Buble, criticată din nou de fani: ‘Ai devenit vulgară’

27.06.2019, 09:59

Lidia Buble se află în aceste momente într-o vacanță de vis în Maldive, alături de două dintre surorile sale. Cu această ocazie, artista nu a renunțat la ipostazele sexy de pe rețelele de socializare și a publicat mai multe imagini în costum de baie, cu posteriorul la vedere.

Mândră nevoie mare de corpul ei, solista a dat startul ședințelor foto îndrăznețe, însă acest lucru i-a adus numai critici din partea fanilor virtuali.

Lidia Buble, criticată din nou de fani: ‘Ai devenit vulgară’

Imaginile Lidiei Buble i-au deranjat pe admiratorii săi, care cred că aceasta se pozează numai cu fundul la înaintare și nu îi fac deloc cinste, ținând cont că este fiică de preot.

Fotografiile cu iubita lui Răzvan Simion în ipostaze sexy la plajă au încins spiritele între fanii acesteia, care susțin că imaginea de ‘divă senzuală’ nu o prinde deloc.

Lidia Buble a primit mai multe mesaje răutăcioase în care este acuzată că a devenit vulgară, iar vinovatul principal ar fi chiar partenerul ei, Răzvan Simion.

Ar trebui să fii un pic mai reținută cu aparițiile astea dezbrăcate, nu te caracterizează. Răzvan nu are o influență prea bună’, ‘Nu mai poza așa. Cred că ai înțeles greșit ce înseamnă să fii artistă/vedetă. Ia exemplu de la colegele tale care sunt în top’, ‘De ce te expui așa? Ai devenit vulgară’, au fost doar câteva dintre mesajele adresate Lidiei Buble.

citește și...