Lidia Buble, clipe de groază la ‘Asia Express’! Ce a pățit fosta iubită a lui Răzvan Simion

26.06.2021, 11:06
Lidia Buble, clipe de groază la 'Asia Express'! Ce a pățit fosta iubită a lui Răzvan Simion
Lidia Buble, clipe de groază la 'Asia Express'! Ce a pățit fosta iubită a lui Răzvan Simion

Nouă cupluri de vedete au pornit pe Drumul Împăraților, în sezonul 4 ‘Asia Express’.

În noul sezon, vedetele vor porni pe Drumul Împăraților, rută ce va începe în Turcia, va continua cu Georgia și Azerbaidjan, urmând ca destinațiile următoare să fie dezvăluite ulterior. Ca deobicei, aventura nu va fi ușoară, iar cele 9 cupluri vor fi puse în fața unor situații dificile.

Cât de greu îi este Lidiei Buble la ‘Asia Express’

Lidia Buble se numără printre vedete de la ‘Asia Express’, sezonul 4. Artista participă alături de sora ei, Estera, însă a mărturisit că i- fost destul de greu să participe la provocarea Drumul Împăraților. Cu toate că o are alături pe sora sa, Lidia Buble a povestit prin ce greutăți a trecut până acum la ‘Asia Express’.

”N-ai cum să știi ce se întâmplă cu adevărat în Asia Express dacă nu ești aici. Ești în momentul ăla acolo și e stresul și ești agitat și ești nedormit, nemâncat, toate pe tine, e totul altfel. Nu vedem autostopul ca fiind un impediment pentru noi pentru că în general reușim să ne facem foarte repede plăcute.

Foarte greu reușim să ne înțelegem cu ei, știi cum ne înțelegem, ca turcii. Ni s-a întâmplat să mergem la multe porți și să fim ușuite și pe lângă faptul că eram respinse, se uita la noi cu dispreț, așa.

Prima zi nu o să o uităm niciodată, aia a fost cea mai grea, toată lumea râdea de noi, nu înțelegeau de ce două fete atât de bine îmbrăcate și de drăguțe se plâng că nu au bani, că nu au ce mânca, că nu au unde să doarmă, ne spuneau să intrăm în grajd să dormim. Efectiv aveam să dormim într-un grajd, într-o școală părăsită. Am dormit și la un cămin de homeless, următoarea zi am dormit la o familie foarte drăguță și numeroasă și acolo ne-am simțit ca acasă. M-am obișnuit cu cerșitul.

Prima dată am cerșit de la un băiat, avea o plasă cu vreo 20 de franzele. M-am târguit cu el vreo cinci minute, dar în final mi-a dat. Sunt zile în care nici nu cheltuim acel euro. Mă opresc pe stradă și le cer oamenilor sau le spun șoferilor să ne ia de mâncare”, a spus Lidia Buble în Jurnal de Asia.

Ce a dezvăluit și sora solistei

În schimb, sora artistei, Estera, a dezvăluit că cel mai greu i-a fost să care care 40 de kilograme de bagaj în spate

”Ce se vede la televizor în 10 minute, poate dura în realitate 7-8 ore de alergat, se stres, de uitat pe hărți. Nu am făcut niciodată autostopul. De când am început să facem autostopul am observat că oamenii sunt foarte speriați de corona.

În prima zi ne-am trezit cu bagajele în mijlocul străzii, am alergat cu vreo 40 kg de bagaj în spate, după care să stai să îți cauți cazare patru ore, aia a fost… Nu prea îmi place să cer ajutor, mai ales la mâncare, să cer de mâncare, dar oamenii chiar sunt buni și ne dau, ne cumpără”, a mărturisit și Estera Buble.

citește și...