Lidia Buble a plâns din cauza lui Răzvan Simion! Ce i-a făcut prezentatorul la un concert

29.10.2019, 10:53

Lidia Buble a avut parte de o surpriză emoţionantă pusă la cale de iubitul ei, Răzvan Simion.

Artista a cântat weekend-ul trecut într-un club din Timişoara, însă nu fanii care au primit-o cu aplauze au reuşit să o surprindă, ci partenerul ei de viaţă.

Lidia Buble a plâns din cauza lui Răzvan Simion!

Prezentatorul de la ‘Neatza cu Răzvan şi Dani’ a făcut-o să plângă de emoţie. Răzvan Simion a urcat alături de ea pe scenă şi i-a făcut o declaraţie de dragoste în faţa a sute de spectatori.

Lidia Buble a plâns ca un copil, după ce iubitul ei i-a spus că o iubeşte mult. Mai mult de atât, i-a dăruit un trandafir roşu.

Lidia Buble şi Răzvan Simion sunt împreună de mai bine de 4 ani, însă relaţia lor a fost aspru criticată, mai ales că prezentatorul tv era căsătorit când a cunoscut-o pe artistă.

El şi-a făcut curajul de a mă aborda. Apoi au urmat şi primele noastre întâlniri… Iar eu, când ştiam că se apropie momentul să plece, plângeam. Deşi ştiam că urma să ne vedem a doua zi. Dar plângeam de fericire şi de dor, pentru că abia aşteptam să-l văd iar. Nu mi s-a întâmplat asta cu nimeni altcineva în afară de el. 

Au fost zile după ce am venit în Bucureşti în care n-aveam bani nici pentru cartela de metrou şi mă furişam pe sub bară ca să ajung la muncă. Au fost zile în care n-aveam bani de-o pâine. Îmi aduc aminte că primul meu job a fost de femeie de serviciu într-o tipografie’, mărturisea Lidia Buble.

citește și...