Lavinia Pîrva, schimbare de look. Cum arată soția lui Ștefan Bănică Junior

21.05.2020, 15:13
Lavinia Pîrva, schimbare de look. Cum arată soția lui Ștefan Bănică Junior

Cântăreața Lavinia Pîrva apare cu un look diferit față de cel cu care o știu admiratorii ei.

Pe contul ei de Instagram, Lavinia Pîrva a publicat o fotografie în care apare cu un nou look. Vedeta arată cu totul altfel decât o știu fanii.

Lavinia Pîrva are părul brunet la rădăcină și blond cenușiu la vârfuri.

”Toate transformările personale încep cu schimbarea modului de gândire”, a scris ea în dreptul fotografiei publicate online.

 

View this post on Instagram

 

Toate transformările personale încep cu schimbarea modului de gândire.?

A post shared by Lavinia Pirva (@laviniapirvaofficial) on

Postarea a primit numeroase aprecieri din partea internauților.

Dieta cu care și-a propus să scape de 4 kilograme

Pe perioada autoizolării la domiciliu din cauza pandemiei de coronavirus, Lavinia Pîrva își propusese să slăbească patru kilograme în decurs de o lună. Artista dezvăluia și care era regimul ei.

„Micul dejun: iaurt, fulgi de ovăz, fructe, semințe de in, nucă și scorțișoară. Prânzul: grătar (pește sau un alt tip de carne) și legume (salată sau la grătar).

Mișcare: Minim 35 – 40 de minute pe zi. Cina: un ceai (detox) și nimic altceva oricât mi-ar fi de greu.

Așa arată programul meu pentru o săptămână. #Dietă #PlandeDietă”, explica ea.

Mămica unui băiețel de un an

Lavinia Pîrva, în vârstă de 35 de ani, a făcut parte din trupa Spicy. După destrămarea formației, artista a ales cariera solo.

Lavinia Pîrva este căsătorită cu Ștefan Bănică Junior din anul 2017. Cei doi au împreună un băiețel, Alexandru, care a împlinit un an de curând.

„Împlinești un an de când ai venit pe acest pământ. Universul meu s-a schimbat. A devenit mult mai colorat și mai pur, mult mai viu și mai autentic. Viața acum este diferită. Vara are alt miros, iarna altă valoare și întreaga viață alt sens.Ador diminețile în care îmi zâmbesti cu cei doi dintisori de iepuraș, ador fiecare zi pentru că mă surprinzi spunând sau făcând ceva nou. Ador serile cu tine, ador momentul de spectacol pe care ni-l oferi cu atâta dragoste și puritate. Ador viața alături de tine! La mulți ani, suflet curat și îti multumim că ne-ai ales pe noi să-ți fim părinți! Te iubim! Mama și Tata”, a fost mesajul transmis de cântăreață de ziua de naștere a filui ei.

citește și...