Lavinia Pîrva, în body. ”Un corp desăvârșit”

27.07.2020, 14:42
Lavinia Pîrva, în body. ”Un corp desăvârșit”
Lavinia Pîrva, în body. ”Un corp desăvârșit”

Cântăreața Lavinia Pîrva și-a etalat formele într-o ținută extrem de provocatoare. Reacțiile celor care au văzut-o nu au întârziat să apară.

Lavinia Pîrva știe cum să le atragă atenția fanilor ei din mediul online. Vedeta a postat, pe contul său de socializare, o fotografie îân care apare îmbrăcată într-un body transparent, care îi scoate în evidență formele.

Imaginea a atras imediat atenția internauților, care s-au grăbit să o laude pe soția lui Ștefan Bănică Junior pentru felul în care arată.

”Superbă”, ”Super perfectă”, ”Frumoasă”, ”Sexy lady”, ”Un corp desăvârșit”, ”Îmi place poza, te iubesc”, ”Sexy”, i-au transmis admiratorii Laviniei Pîrva.

Dieta cu care își propusese să scape de 4 kilograme

Pe perioada autoizolării la domiciliu din cauza pandemiei de coronavirus, Lavinia Pîrva își propusese să slăbească patru kilograme în decurs de o lună. Artista dezvăluia și care era regimul ei.

„Micul dejun: iaurt, fulgi de ovăz, fructe, semințe de in, nucă și scorțișoară. Prânzul: grătar (pește sau un alt tip de carne) și legume (salată sau la grătar).

Mișcare: Minim 35 – 40 de minute pe zi. Cina: un ceai (detox) și nimic altceva oricât mi-ar fi de greu.

Așa arată programul meu pentru o săptămână. #Dietă #PlandeDietă”, explica ea.

Este mama unui băiețel

Lavinia Pîrva a făcut parte din trupa Spicy. După destrămarea formației, artista a ales cariera solo.

Lavinia Pîrva este căsătorită cu Ștefan Bănică Junior din anul 2017. Cei doi au împreună un băiețel, Alexandru, care a împlinit un an.

„Împlinești un an de când ai venit pe acest pământ. Universul meu s-a schimbat. A devenit mult mai colorat și mai pur, mult mai viu și mai autentic. Viața acum este diferită. Vara are alt miros, iarna altă valoare și întreaga viață alt sens.Ador diminețile în care îmi zâmbesti cu cei doi dintisori de iepuraș, ador fiecare zi pentru că mă surprinzi spunând sau făcând ceva nou. Ador serile cu tine, ador momentul de spectacol pe care ni-l oferi cu atâta dragoste și puritate. Ador viața alături de tine! La mulți ani, suflet curat și îti multumim că ne-ai ales pe noi să-ți fim părinți! Te iubim! Mama și Tata”, a fost mesajul transmis de cântăreață de ziua de naștere a filui ei.

citește și...