Lavinia Pîrva, acuzată că a copiat-o pe Andreea Marin la „Cerbul de aur”

26.08.2019, 14:27
Lavinia Pîrva, acuzată că a copiat-o pe Andreea Marin la „Cerbul de aur”
Lavinia este acuzată că a copiat-o pe Andreea Marin

Asemănarea dintre Lavinia Pîrva și Andreea Marin a fost, de-a lungul timpului, o temă de discuție intensă în lumea mondenă. După o perioadă în care tabloidele au uitat de acest subiect, se pare că la „Cerbul de aur” actuala soție a lui Ștefan Bănică le-a adus aminte tuturor, prin comportamentul său, de „Zână”. 

După ce Ștefan Bănică Jr. a început o relație cu Lavinia Pîrva, presa a dezbătut intens asemănarea fizică și gestuală dintre solistă și Andreea Marin. La anumite evenimente cele două au purtat chiar același model de rochie, în aceeași culoare. 

Mai multe persoane prezente la Festivalul „Cerbul de aur” de anul acesta au dezvăluit, pentru Wowbiz, că soția lui Bănică Jr. s-a comportat exact cum o făcea Andreea Marin atunci când îl însoțea pe solist la evenimente. 

„A stat în primele rânduri, la fel ca Andreea pe vremea când se ducea la concertele lui Ștefan de Crăciun, și s-a făcut remarcată de toți, prin felul în care s-a mișcat și s-a distrat. Mai mult, s-a pozat și cu oameni din lumea artistică, apropiați bărbatului ei”, au spus sursele.

citește și...