Laurette, probleme din cauza unor câini maidanezi. ”Am văzut stele verzi, mi s-au înmuiat picioarele”

30.04.2020, 10:28
Laurette, probleme din cauza unor câini maidanezi. ”Am văzut stele verzi, mi s-au înmuiat picioarele”
Laurette, probleme din cauza unor câini maidanezi. ”Am văzut stele verzi, mi s-au înmuiat picioarele” Laurette, probleme din cauza unor câini maidanezi. ”Am văzut stele verzi, mi s-au înmuiat picioarele”

Laurette a avut probleme cu câinii maidanezi în această perioadă.

Vedeta a mers să le dea de mâncare unor câini maidanezi din apropierea locuinței sale.

Laurette a povestit, pentru wowbiz.ro, că a fost mușcată de câini și a fost nevoită să meargă la spital pentu îngrijiri.

”Sunt câțiva câini pe unde stau eu, așa că am decis să îi hrănesc. Nu mi-am imaginat vreodată că aș putea păți așa ceva”, a declarat Laurette pentru sursa citată.

”Le-am dus o farfurie de mâncare. Erau doi căței care, nu ștu de ce, s-au încăierat. Iar eu am fost chiar la mijloc. Și, când un cățel a încercat să îl muște pe celălalt, mi-a capsat mie mâna. Am văzut stele verzi de durere, mi s-au înmuiat picioarele, recunosc. Am mers, normal, imediat la spital, mi s-a făcut vaccinul anti-rabic…

Ce să fac? Acum mă simt mai bine, dar ieri m-am simțit chiar rău, nu a fost de joacă pentru mine. Rana nu e una foarte gravă, dar a fost foarte dureroasă, că mi-a prins un deget. Știu că maidanezul nu ar fi vrut să mă muște pe mine, dar s-a întâmplat. Oricum, voi avea grijă să le dau mâncare și de acum înainte”, a mai povestit Laurette.

citește și...