Laura Lavric, din nou în scandal cu sora sa! ‘E duşmanul meu. Mi-a terfelit atâţia ani de muncă’

01.10.2019, 14:47

Laura Lavric nu o iartă pe sora ei, Ecaterina Traian, care, în 2012, a târât-o într-un scandal monstru. Femeia a declarat public că artista se prostitua în Sua pentru cadouri și bani, așa că Laura Lavric a acționat-o în instanță și i-a cerut daune morale de 100.000 de euro.

Laura Lavric, din nou în scandal cu sora sa! ‘E duşmanul meu. Mi-a terfelit atâţia ani de muncă’

În cele din urmă, solista de muzică populară a câștigat procesul cu sora ei, însă nu a îngropat securea războiului. Deși sunt surori de sânge, Laura Lavric nu vrea să audă în ruptul capului de aceasta. Artista a mărturisit că a avut probleme de sănătate din cauza sa.

“Singurul regret pe care îl am este necazul cu sora mea. Am iertat, dar nu am uitat. Sunt lucruri care se pot ierta şi lucruri care nu se pot ierta. Nu o mai vreau în viaţa mea. Mi-a terfelit atâţia ani de muncă, am câştigat procesul”, a spus Laura Lavric la Antena Stars.

“Am făcut şoc şi m-am trezit cu pete albe pe faţă. Nu îndrăzneam să ies din casă pentru că nu ştiam cum mă vede lumea. Apelez la pastile de tensiune de atunci. Să nu mă mai considere niciodată sora ei. Este duşmanul meu, nu sora mea”, a mai spus Laura Lavric.

 

citește și...